Cafenea
-
@alex-jordanus said in Cafenea:
Salut am si eu o intrebare... Ca sa fac dominatie intr-o liga respectiva trebuie sa castig campionat sau doar sa obtin obiectivul? Ma scuzati daca nu aici trebuia adresata intrebarea dar nu am stiut unde altundeva...
Sa faci obiectivul
-
Inca putin si vine Craciunul. Ce mai faceti?
-
-
Mama, ce de lume veche :))
-
Salutari tuturor ! Am reintrat puțin după vreun an și ceva cred și nu mai recunosc jocul,de forum ce sa mai zic...trist
️ aici se posta la minut. Chiar am vrut să-mi iau o echipă să mă reacomodez dar nu cred că are rost. Apropo,tot obiective mici trebuie luate sau cum e acum? La H mă refer
-
@farcasalexxx said in Cafenea:
Salutari tuturor ! Am reintrat puțin după vreun an și ceva cred și nu mai recunosc jocul,de forum ce sa mai zic...trist
️ aici se posta la minut. Chiar am vrut să-mi iau o echipă să mă reacomodez dar nu cred că are rost. Apropo,tot obiective mici trebuie luate sau cum e acum? La H mă refer
Sall
Acum nu mai conteaza ca joci pe H sau subcont, tot echipele mici sunt baza, se dau medalii in loc de puncte. -
Crăciun Fericit tuturor!
-
Craciun Fericit !!!!
-
Sarbatori fericite!
-
An nou fericit băieți! Cam pustiu pe aici
-
Păcat de acest joc. Oare Albino bagă ceva?
-
-
@smocker salut. nu numai Albino baga ceva...si alti colegi de ai lui
-
A facut treaba Albino, chiar cand trebuia sa organizam CCR si era lumea activa pe forum a interzis bataliile. Chiar sper sa nu mai joace nimeni mizeria asta.
-
Bună seara!