Cafenea
-
@rebelde-007 rezultatul ramane istorie
te salut, Iulian, ma bucur sa te revad chiar daca nu eram in relatii bune.
-
Astazi, au fost introduse 8 noi realizari plus turneele in OSM.
-
Practic daca reusesti sa castigi 10 turnee cu 10 echipe diferite (si sa insumezi 100 de victorii) indeplinesti toate realizarile noi. O sarcina deloc usoara!
-
@raul_alessio said in Cafenea:
Practic daca reusesti sa castigi 10 turnee cu 10 echipe diferite (si sa insumezi 100 de victorii) indeplinesti toate realizarile noi. O sarcina deloc usoara!
Așa este, puțin complicate aceste noi realizări, puține BC ca și recompensă și în plus trebuie să ții mereu un subcont ocupat pentru turneu
-
Dacă nu vor mări recompensa monezilor atunci isteria va trece ușor. Așa pe moment vor avea succes fiindcă a și început CL-ul și toată lumea vrea să joace acolo. Dar în vreo 2 luni nu o să mai fie nimeni acolo
-
@unguru-bulan Dacă se va debloca și opțiunea creeri propriei ligi, eu zic că vor avea suuces cu această ligă, deoarece în acest format se vor putea organiza anumite turnee, ligi ale echipajului, competiții, etc.
-
@kings-dutza said in Cafenea:
@unguru-bulan Dacă se va debloca și opțiunea creeri propriei ligi, eu zic că vor avea suuces cu această ligă, deoarece în acest format se vor putea organiza anumite turnee, ligi ale echipajului, competiții, etc.
Ar fi interesant sa implementeze unele competitii intre echipaje asa
-
Ca importanță ar avea o semnificație mult prea redusă. Un turneu care se termină în 2 săptămâni față de alte competiții care durează aproape un an...dacă va fi precum bătăliile din aplicații ar fi ceva, dar deja ar cere prea multe conturi jocul și ar mai trebui deblocat un slot de subcont
-
Și-a cumpărat cineva FIFA 20?
Aproape am terminat primul sezon cu Dinamo.
-
@mrapsmokealeks
Nu mai dau banii pe asa ceva, chiar daca pana acum il cumparam impreuna cu un prieten si jucam fiecare cum si cand avea chef. Prea multe buguri si faze stupide...bine ca fac grafica...ca in rest...din partea mea nu mai merita sa cumperi Fifa.
Mi-au ajuns 16, 17 si 18, m-au convins ca nu mai merita investitia si nervii
-
Eu joc FIFA doar pt Career Mode si amicale cu prietenii. Daca nu bagau Liga 1 nu cred ca il cumparam anul asta, dar visez la o cariera cu Dinamo de la 8 ani.
-
@mrapsmokealeks said in Cafenea:
Și-a cumpărat cineva FIFA 20?
Aproape am terminat primul sezon cu Dinamo.
Dar e interesant jocul, merita banii?
-
Sincer, nu prea. Ca in fiecare an, si-au batut joc de Career Mode. Au bagat interviuri, insa intrebarile sunt foarte repetitive si cel mai mare bug este faptul ca daca joci contra unei echipe mari, vor baga rezervele. Am jucat vs Liverpool in Champions League si nu cunosteam pe nimeni din primul 11.Poti sa astepti pana de Craciun cand scade pretul sub 200 de lei, daca vrei, dar eu nu mai aveam rabdare. De Ultimate Team nu stiu ce sa spun, nu joc. Daca nu bagau Liga 1 nu cred ca il cumparam anul asta.
-
Am castigat primul turneu
La fel si colegul meu Marinel:
-
Echipele mari baga rezervele pentru ca ori ai o echipa mică și nu considera suficient sa joace toți titularii, ori jucătorii strâng prea multe meciuri și sunt obosiți, iar jocul ii odihneste.
-
Si eu
-
*Forum offline: 2019-10-09 00:00H UTC
SpecialOne 26 minutes ago
Hi all,We'll go offline later today/tonight (around midnight) for maintenance!
If all goes as planned it should take around half an hour and will happen at the announced time.
We don't expect any problems, but this is not an exact science, which means that sometimes things can go wrong and take longer than expected.
Please accept our apologies but we need to do this for a better performance of our forum!*
....In caz ca vreti sa discutati mai spre seara , va rog sa va consumati conversatiile pana in ora 00.00
-
@foică multumim Florine pentru instiintare!
-
Bate vantul frunza-n dunga
Forumistii mi-i alunga?
-
@Cristid1999
Cred totusi ca este vorba despre vanturi