Cafenea
-
@nexium-coco Nu am indepartat pe nimeni si nici nu se baneaza pe nedrept...puteti sa incetati cu astea? Fiecare raspunde pentru faptele lui atat cel care baneaza cat si cel care este banat...
-
@foică
Să știi că suntem... ruginiti,dar de la,să sperăm că vom face o figură frumoasă cu acest CB-amical.După,vom lansa o invitație deschisă echipajului RNG...nu de alta,dar Rebe deține recordul la
dată ...cine pierde o să plătească primul rând de bere la Bistro Matroska
-
@marius-78 said in Cafenea:
@foică
Să știi că suntem... ruginiti,dar de la,să sperăm că vom face o figură frumoasă cu acest CB-amical.După,vom lansa o invitație deschisă echipajului RNG...nu de alta,dar Rebe deține recordul la
dată ...cine pierde o să plătească primul rând de bere la Bistro Matroska
Ce imi plac discutiile astea, imi e dor de ele
-
@kings-dutza
Între ,, dinozaurii bătrâni " așa se discută...se rafinează,se plasează,se începe jocul psihologic cu câteva zile bune înainte
Îmi este dor de ,,dinozaurii bătrâni" chiar și de crocodilii care au rupt competițiile românești și internaționale în două. Era mai mult respect...între noi. -
@kings-dutza
Ar trebui să tratăm acest joc ca atare...nu trebuie să uităm cel mai important amănunt : ... it's just a game,enjoy the game. -
Cand vrem sa enjoyam game-ul, se anuleaza o competitie (cu premii, fiind ceva unic sau, in orice caz, rar) pe motiv ca nu s-a cerut permisiunea deschiderii topicului. Bun, asta e regulamentul, asa e, dar puteai doar sa atragi atentia ca a 2-a oara sa nu se mai intample si sa lasi competitia sa se desfasoare, ca sa enjoy! Dar nu, rautatea si frustrarea primeaza.
-
@MehmetCetinTD It has been noted
This week's event: Speedy Scout!
Starts: Friday 21 June, 11 AM CET | Ends: Monday 24 June, 9 AM CET -
Cum arăta jocul acum 7 ani...
-
@mrapsmokealeks Mult mai simplu, mai atragator si mai competitiv din punct de vedere al managerilor.
-
=))))))
-
Tot forumul era al tau pe acea vreme :))
-
Si iată că am revenit după ce am fost banat ca am postat un video cu o bătaie intre cocosi
pur si simplu de râsul lumii.Am cerut niste răspunsuri dar degeaba,unii au dat cu seen altii au zis ca nu e vina lor dar motivul tot nu l am aflat..Nu credeam ca o sa se ajunga tocmai aici,sa ti fie frica sa postezi ceva in spirit de gluma ca e posibil sa fii banat:))Eu sper ca forumul sa si revina dar in conditiile astea in care iti iei ban cand n ai facut nimic sunt slabe șanse.Trebuie facute niste schimbări dar din pacate nu cred ca are cine să le facă. Sa fie pace!!!
-
@maryka7 Ai rezolvat ceva cu acel video? Sunt reguli clare pe acest forum iar faptul ca postezi ceva doar de dragul de a incuraja un anumit comportament sau de a instiga la cearta si discutii inutile nu este binevenit. Cum de este asa activ forumul asta doar cand se trezesc unii sa acuze sau sa faca scandal? Nu se posteaza cu saptamani de zile dar cand e rost de cearta se mobilizeaza lumea imediat...interesant.
-
@neverbackdown-2oo9 said in Cafenea:
@maryka7 Ai rezolvat ceva cu acel video? Sunt reguli clare pe acest forum iar faptul ca postezi ceva doar de dragul de a incuraja un anumit comportament sau de a instiga la cearta si discutii inutile nu este binevenit. Cum de este asa activ forumul asta doar cand se trezesc unii sa acuze sau sa faca scandal? Nu se posteaza cu saptamani de zile dar cand e rost de cearta se mobilizeaza lumea imediat...interesant.
Cu acel video nu s a rezolvat nimic și nu a deranjat pe nimeni, dar cu acel ban dat inutil și fără motiv ce s a rezolvat sau ce a vrut să însemne ?
-
@blondu-c10 Voi doi sunteti cumva la pachet? Se pare ca nu s-a rezolvat nimic nici cu acel ban...din pacate
-
@blondu-c10 Voi doi sunteti cumva la pachet? Se pare ca nu s-a rezolvat nimic nici cu acel ban...din pacate
îl lăsăm pe @Maryka7 , el a luat ban ca postat un video.
Spune dc am luat eu ban?
Dacă nu, cel care mi-a dat ban fara niciun motiv să fie tras la raspundere. -
@blondu-c10 Tot deaia...aici nu e facebook sa ne adunam urmaritori si like-uri...daca ai ceva constructiv sa postezi si care ar interesa pe toti membrii din aceasta comunitate ai toata stima insa voi cum am zis postati numa sa va aflati in treaba...sa nu uitam ca pe acest grup suntem cateva mii de membri nu doar 10
-
@blondu-c10 Tot deaia...aici nu e facebook sa ne adunam urmaritori si like-uri...daca ai ceva constructiv sa postezi si care ar interesa pe toti membrii din aceasta comunitate ai toata stima insa voi cum am zis postati numa sa va aflati in treaba...sa nu uitam ca pe acest grup suntem cateva mii de membri nu doar 10
Stai cuminte, și da mi un motiv bine întemeiat, nu prostia aia..
Eu inca aștept să mi raspunda un moderator și să mi spuna motivul pt care am luat ban. Dacă nu cum am spus mai sus, să fie trasi la raspundere.@NeverBackDown-2oo9 tu sa ti vezi de treaba ta, nu te mai baga peste tot si nu mai vorbi în locul altora.
-
@neverbackdown-2oo9 Dar n am instigat pe nimeni la nimic,doar tu ai observat acest lucru.Si ce vrei sa se rezolve cu banul care ni s a dat abuziv?sa nu mai postam nimic de frica?Forumul este activ cand sunt discuții pentru ca ele trebuie rezolvate altfel nu se va putea merge mai departe,zic sa renunțați la comunismul asta ca nu face bine la nimeni .Poate o sa fie forumul activ atunci când moderatorii vor participa și ei la discuții nu doar sa faca pe arbitrii si vor face topicuri noi(asa cum se fac in celelalte tari) cu idei despre discuții constructive asa cum zici tu, ca daca facem noi o sa ni se atragă atenția că nu avem voie fără să cerem acordul sau mai stiu eu ce reguli inventate pe loc..Propun ca moderatorii sa faca un sondaj sa vedem cine are dreptate si sa incercam sa rezolvam ce e de rezolvat..asta daca binevoisec sa ne ajute,ca pana acum au fost invizibili...
-
@blondu-c10 Mereu mi-am vazut de treaba mea...numa bine!