• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

elenirsem nasıl olacak

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
3 Posts 3 Posters 124 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • K Offline
    K Offline
    KralHido88
    wrote on last edited by

şampiyonlar liginde çeyrek finalde karşılaştığım takım hile yapıyor şikayet ettim fakat bu kullanıcı beni eledikten sonra ceza aldı diyelim bu haksızlık değil mi bot takım olarak yarı finalde yer alacak ve diğer takımların işine yarayacak 72 saat çok uzun bir süre bu sebeple oyundan bir çok menajer soğudu en azından ceza alan Ip adreslerine şartlı hesap ve gerçek hesap olma şartı getirilsin

SirFearlessS 1 Reply Last reply
    0
  • SirFearlessS Offline
    SirFearlessS Offline
    SirFearless
    replied to KralHido88 on last edited by

@KralHido88 Hileyi anladığınız an beklemeden gerekeni yapmalısınız. 72 saat süre standart yoğunluğa göre daha önce de işleme alınabilir.

Geo-graphy

1 Reply Last reply
    1
  • fururkanof61F Offline
    fururkanof61F Offline
    fururkanof61
    wrote on last edited by

@KralHido88 said in elenirsem nasıl olacak:

şampiyonlar liginde çeyrek finalde karşılaştığım takım hile yapıyor şikayet ettim fakat bu kullanıcı beni eledikten sonra ceza aldı diyelim bu haksızlık değil mi bot takım olarak yarı finalde yer alacak ve diğer takımların işine yarayacak 72 saat çok uzun bir süre bu sebeple oyundan bir çok menajer soğudu en azından ceza alan Ip adreslerine şartlı hesap ve gerçek hesap olma şartı getirilsin

Merhaba,
    Raporunuzu onayladıysanız, yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre daha kısa da olabilir. Lütfen bu süre zarfında sabırlı olunuz. Raporlara olabildiğince kısa sürede bakıldığına emin olabilirsiniz.

İyi oyunlar.

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular