Uefa Avrupa Kupası'nda Hile
-
Merhaba. Benim OSM hesabım Batuhan_T_. Oynadığım UEFA Ligi Avrupa Kupası'nda mısırlı 5-6 adet çoklu hesap vardır. Borussia Mönchengladbach'ın menajeri, Saint-Étienne'nin menajerinden, Rennes'in menajerinden, Basel'in menajerinden, Espanyol'un menajerinden, ve AA Gent'in menajerinden kaliteli oyuncuları değerinin altında satıp allıp; Borussia Mönchengladbach'ın menajeri kendi kalitesiz oyuncularını , Saint-Étienne'nin menajerine, Rennes'in menajerine, Basel'in menajerine, Espanyol'un menajerine, ve AA Gent'in menajerine değerinin 2.5 katına satmaktadır. Ayrıca, bu durum, Borussia Mönchengladbach'ın menajerinin Saint-Étienne'nin menajerinden, Rennes'in menajerinden, Basel'in menajerinden, Espanyol'un menajerinden, ve AA Gent'in menajerinden kaliteli oyuncuları değerinin altında satıp alıp; Borussia Mönchengladbach'ın menajerinin Basel'in menajeriyle, Espanyol'un menajeriyle, Rennes'in menajeriyle, AA Gent'in menajeriyle, ve Saint-Étienne'nin menajeriyle aynı kişiye sahip olduklarını, yani çoklu hesap olduklarını gösteriyor. Eğer bana inanmıyorsanız, bu 5-6 hesabın üye oldukları tarihlere bakıp, çoklu hesap olduklarını anlayabilirsiniz... Borussia Mönchengladbach'ın menajerinin, Saint-Étienne'nin menajerinin, Basel'in menajerinin, Espanyol'un menajerinin, Rennes'in menajerinin, ve AA Gent'in menajerinin hesaplarının kapatılmasını istiyorum; arz ediyorum. Böyle hileci şeref yoksunları yüzünden bu güzelim oyundan soğuyorum!! Umarım bu 5-6 hesabını kapatırsınız. Çünkü, Borussia Mönchengladbach'ın menajerinin, Saint-Étienne'nin menajerinin, Espanyol'un menajerinin, Rennes'in menajerinin, Basel'in menajerinin, ve AA Gent'in menajerinin çoklu hesap; yani hile olduklarından eminim.
-
@Batuhan_T_ Merhaba,
Hile bildirimi yapmak için hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek “hileyi rapor et” kısmından rapor edebilirsiniz. Raporunuzu e-mailinizden onaylamayı unutmayın, bazen onay mailleri gereksiz veya spam klasörlerine düşebiliyor. Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz. Gereğinin yapılacağından emin olabilirsiniz.
Göndereceğiniz kanıtların linkini raporun içine ekleyebilirsiniz. Bunun için resimleri kırpmadan bir upload sitesine yükleyin ve linkini raporun içine koyun.
İyi oyunlar.