Şans faktörü
-
Arkadaşlar son güncelleme ile de birlikte maalesef oyundaki şans faktörü iyice ön plana çıktı diye düşünüyorum. Kadro değeri olarak 2 katı güçlü olduğum takımlara ayrıca sahamı 3.yıldız seviyesine de yükseltmeme rağmen benim yarı kadro değerime sahip takımlara hem içeride hem dışarıda kaybediyorum. Klasik 433-442 taktiklerini de denedim 352-343 de denedim olmadı ayrıca oyunun acemisi de değilim. Ligde 20 takım hep arkadaşız roma ile sondan 2. sıradayım çok garip istatiksel olarak iyi oynamama rağmen gol atma problemi yaşıyorum. Hücum hattım rasford-messi-dembele-pepe-suarez-kean-cengiz
-
@Şakir-Ulusoy bu tarz görüşlerinizi taktik sayfasına yazarsanız daha iyi olur yeni konu açmanıza gerek yok
-
@Procs1914 Cevap için teşekkürler.
@Şakir-Ulusoy said in Şans faktörü:
Arkadaşlar son güncelleme ile de birlikte maalesef oyundaki şans faktörü iyice ön plana çıktı diye düşünüyorum. Kadro değeri olarak 2 katı güçlü olduğum takımlara ayrıca sahamı 3.yıldız seviyesine de yükseltmeme rağmen benim yarı kadro değerime sahip takımlara hem içeride hem dışarıda kaybediyorum. Klasik 433-442 taktiklerini de denedim 352-343 de denedim olmadı ayrıca oyunun acemisi de değilim. Ligde 20 takım hep arkadaşız roma ile sondan 2. sıradayım çok garip istatiksel olarak iyi oynamama rağmen gol atma problemi yaşıyorum. Hücum hattım rasford-messi-dembele-pepe-suarez-kean-cengiz
Merhaba,
Maç sonuçları kadro gücünüz, oyuncuların form ve moral durumları, taktiğiniz ile doğru orantılıdır. Bunların sadece birinin olması o maçı kesin olarak kazanacağınız anlamına gelmez. Kadro değerinizin yüksek olması veya özel antrenman kullanmış olmanız sadece o maç için rakibe göre avantajlı konuma geçebileceğiniz anlamına gelir.Tabi bunun için kendi taktiğiniz, rakibin taktiği ve rakip takımın da oyuncu durumları önemlidir. (Ev sahibi avantajı ve stadyum sahası da extra avantaj olabilir)
Nasıl ki gerçek hayatta düşük kadro değerine sahip takımlar büyük kadro değerli takımlardan puan ve puanlar alabiliyorsa OSM'de de bu tarz durumlar olması gayet doğaldır.
İyi forumlar.