Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Users
    • Groups
    • Search

Öneri.

OSM: Oyun hakkında
    9
    9
    215
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Sersayar
      Sersayar Turkish Users last edited by

Öneri ve şikayetim var. Kaşifi sadece çok düşük kalibreli bir takım çalıştırırken ve sadece ligin başlarında kullanabiliyoruz. Takımı geliştirdikçe kaşiften çıkan oyuncular beş para etmez oluyor. Takımımızın değerlerine göre bir eşleme yapılmalı veya 85+'dan sonra Dünya yıldızı kategorisini de getirmenizi istiyoruz. Takım değeri almış başını giderken kaşiften gelen 85-92 arası oyuncular işimize yaramıyor.
      Teşekkürler.

samsuntermeli55 Procs1914 ahmettrg EgoistMsd 4 Replies Last reply Reply Quote 0
      • samsuntermeli55
        samsuntermeli55 Turkish Users @Sersayar last edited by

@Sersayar Aynen katılıyorum düşüncelerinize. Ekstra olarak ben de bir fikir beyan edeyim. Transfer listesine gelen dünya dünya yıldızları da genel olarak hep tanınmış ve yaşlı oyuncular oluyor. Genç ve/veya tanınmamış oyuncuların da bence transfer listelerine girmesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta bu oyun binlerce oyuncu profili içeriyor. Biraz farklılık olması lazım kanaatimce.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Procs1914
          Procs1914 @Sersayar last edited by

@Sersayar olumlu

• ahmettrg
            ahmettrg Turkish Users @Sersayar last edited by

@Sersayar Katılıyorum

• Samir Orucov
              Samir Orucov last edited by

Olumlu

• DenizliAkvadi2
                DenizliAkvadi2 Turkish Users last edited by

Haklısın

• T
                  TcAIiSakarya Turkish Users last edited by

çok haklısın

• R
                    Ram_94 Turkish Users last edited by

Haklı bir öneri. Şu anda oynadığım Winners Cup'da kadro değeri 1 milyar euro üstünde takımlar var. Ve hiç kimse kaşif kullanamıyor.

• EgoistMsd
                      EgoistMsd Turkish Moderator @Sersayar last edited by

@Sersayar said in Öneri.:

Öneri ve şikayetim var. Kaşifi sadece çok düşük kalibreli bir takım çalıştırırken ve sadece ligin başlarında kullanabiliyoruz. Takımı geliştirdikçe kaşiften çıkan oyuncular beş para etmez oluyor. Takımımızın değerlerine göre bir eşleme yapılmalı veya 85+'dan sonra Dünya yıldızı kategorisini de getirmenizi istiyoruz. Takım değeri almış başını giderken kaşiften gelen 85-92 arası oyuncular işimize yaramıyor.
                      Teşekkürler.

Merhaba,

Kaşif özelliği oyuncuların Default haliyle alınmasını sağlar ve Dünya Yıldızı kategorisinde Default halinde bir oyuncu bulunmamakla birlikte bazı oyuncular Dünya Yıldızı olarak transfer listesine aşamalı olarak gelmektedir.

Önerileriniz bizim için çok değerli, fakat bu konu Gamebasics planları arasında bulunmamaktadır. Yeni öneriler sunmanız dileğiyle, teşekkürler. 👍

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                      • 1 / 1