Öneri.
-
Öneri ve şikayetim var. Kaşifi sadece çok düşük kalibreli bir takım çalıştırırken ve sadece ligin başlarında kullanabiliyoruz. Takımı geliştirdikçe kaşiften çıkan oyuncular beş para etmez oluyor. Takımımızın değerlerine göre bir eşleme yapılmalı veya 85+'dan sonra Dünya yıldızı kategorisini de getirmenizi istiyoruz. Takım değeri almış başını giderken kaşiften gelen 85-92 arası oyuncular işimize yaramıyor.
Teşekkürler. -
@Sersayar Aynen katılıyorum düşüncelerinize. Ekstra olarak ben de bir fikir beyan edeyim. Transfer listesine gelen dünya dünya yıldızları da genel olarak hep tanınmış ve yaşlı oyuncular oluyor. Genç ve/veya tanınmamış oyuncuların da bence transfer listelerine girmesi gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta bu oyun binlerce oyuncu profili içeriyor. Biraz farklılık olması lazım kanaatimce.
-
Olumlu
-
Haklısın
-
çok haklısın
-
Haklı bir öneri. Şu anda oynadığım Winners Cup'da kadro değeri 1 milyar euro üstünde takımlar var. Ve hiç kimse kaşif kullanamıyor.
-
Öneri ve şikayetim var. Kaşifi sadece çok düşük kalibreli bir takım çalıştırırken ve sadece ligin başlarında kullanabiliyoruz. Takımı geliştirdikçe kaşiften çıkan oyuncular beş para etmez oluyor. Takımımızın değerlerine göre bir eşleme yapılmalı veya 85+'dan sonra Dünya yıldızı kategorisini de getirmenizi istiyoruz. Takım değeri almış başını giderken kaşiften gelen 85-92 arası oyuncular işimize yaramıyor.
Teşekkürler.Merhaba,
Kaşif özelliği oyuncuların Default haliyle alınmasını sağlar ve Dünya Yıldızı kategorisinde Default halinde bir oyuncu bulunmamakla birlikte bazı oyuncular Dünya Yıldızı olarak transfer listesine aşamalı olarak gelmektedir.
Önerileriniz bizim için çok değerli, fakat bu konu Gamebasics planları arasında bulunmamaktadır. Yeni öneriler sunmanız dileğiyle, teşekkürler.