Átigazolási listáról eltűnik
-
Sziasztok!
Nem tudom, mással is előfordult-e már, nálam napok óta előjön a hiba, naponta többször is! 4 játékosom van folyamatosan az átigazolási listán, és többször előfordul, hogy a gép megvesz egyet, és ezzel együtt egy másik játékosom is lekerül a listáról, mintha én vettem volna vissza. -
@FerikeKispest
Először, másodszor azt hittem, én voltam figyelmetlen, és elfelejtettem újabb játékost kirakni a listára, de azóta figyelem a dolgot, és "nem bennem van a hiba", tényleg automatikusan lekerül egy-egy játékosom a listáról! Vajon programhibáról lehet szó? -
Hali, én még nem találkoztam ilyen hibával, de attól még lehet hogy létezik. A hibával még most is találkoztál? vagy megszűnt?
@scottibrahim -
@chypy20
Szia!
Azóta is többször előfordul... Nem mondom, hogy minden átigazolási időszakban, de ma pl. két alkalommal is megtörtént... -
Én így elsőre megváltoztatnám a jelszót, csak a biztonság kedvéért... aztán ha még utána is találkozol ezzel, akkor összerakjuk normálisan a jelentést.
-
@chypy20 Előfordult már nálam is régebben. Írtam is a fórumba akkor. De azóta nem jelentkezett a hiba.
-
@scottibrahim
Nem hiszem, hogy a jelszóval van a hiba (vagyis hogy valaki az én jelszavammal lép be a nevemben), mert mindig akkor történik a dolog, amikor a gép megvesz tőlem egy játékost, más esetekben soha... -
Mikor találkoztál először ezzel? Egyébként valamilyen kép is kellene, amivel jelenthetem.
-
@scottibrahim
Pár napja volt az első alkalom!
Képet nem nagyon tudok róla adni, a mai napon pl. nem volt ilyen... -
Ma... vagyis tegnap is adtál el játékost, de mégsem találkoztál ezzel?
-
@FerikeKispest
Most szintén az átigazolások alatt megint lekerült egy játékosom a listáról, pedig most nem is vett meg senkit a gép... -
Csak az átigazolási körök alatt van ilyen?
-
Igen, csak akkor, és akkor sem mindig, csak néha!
-
Ez így elég érdekes... gondolom nem ugyanarról a játékosról van szó, igaz?
-
@scottibrahim
Nem, természetesen mindig másról!:)
Általában naponta egyszer-kétszer történik meg, bár tegnap például egyszer sem... -
Nem világos, hogy mi okozza... de a következő frissítésnél javítva lesz.
-
@scottibrahim
Rendben, köszönöm!:) -
@scottibrahim
Na, most először fordult elő, hogy 2 játékos került le a listáról, mikor egyet megvett a gép... -
@FerikeKispest
Mármint a megvett játékoson kívül még 2!:) -
Rendben.