LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@maloba Wydaję mi się, że dla Legii chyba nie będzie większej różnicy, bo wszyscy są mocni z potencjalnych drużyn, z którymi Legia będzie grać
-
@borynos
O rywalach Legii w Lidze Europejskiej -
@borynos
Nie ma problemu -
@Byku-Duma-Warmii gdyby nie za duzo bieli , moze to wersja zimowa
-
@maloba
Możesz mieć rację -
@Byku-Duma-Warmii dobrze ze literki sa niebieskie jeszcze
-
United wygrywa 0-2 z Zorią. Gole Mikiego i Zlatana
-
@ToomAnyWays No wreszcie, bo po pierwszej połowie myślałem, że zero zero będzie
-
@ToomAnyWays
Miki co akcję zrobił byłem bardzo szczęśliwy, że udało mu się strzelić pierwszą bramkę w barwach United Asysta Pogby też palce lizać, jak cały czas będzie takie grał to United mogą wejść na właściwe tory Ale co do meczu to raczej był on dość słaby w wykonaniu United -
@Byku-Duma-Warmii No ta gra w 1 poł. była średnia. Druga połowa trochę lepsza, ale pod koniec trochę przysypiałem (gol Ibry mnie obudził )
-
@ToomAnyWays
Może murawa i pogoda była przyczyną takiej gry, ale nie ma co szukać usprawiedliwień, dla obu zespołów była taka sam Najważniejsza wiadomość to, że Miki po raz kolejny graczem meczu :first_place: -
@maloba
Żebyś się nie zdziwił -
@Byku-Duma-Warmii Wynikami w pilce noznej jestem co tydzien zdziwiony ostatnie moje moga zdziwienie to wynik Deportivo - Sociedad 5-1
-
@maloba
Dlatego nie ma co wyrokować wcześniej, bo wyniki mogą przeróżne -
@Byku-Duma-Warmii Ale pogdybac zawsze mozemy , UTD gra slabo . Ja nie wiem co by bez De Gei bylo tyle razy juz im ratowal dupsko Mam nadzieje ze to ostatni sezon Hiszpana w anglii widze go juz w Domu