• Dutch Users

  Waarom hebben wij geen ticket ontvangen voor de winnerscup? Zoals wij konden zien zouden de nr 1 -4 een ticket ontvangen voor onze Bundesliga competitie die afgelopen zaterdag is geeindigd.

 • Moderator NL

  @michel-Gr_NL

  Hoi,

  Was dat jullie crewcompetitie? Met crewgerelateerde competities zijn geen Winners Cup-tickets te verdienen. Het klopt dat dit wel vermeld stond, maar dat was een visuele bug die inmiddels opgelost is.

 • Dutch Users

  Wel vreemd om het op deze manier op te lossen. Tot op laatste moment was zichtbaar dat nr1-4 zich zouden plaatsen voor winnerscup. Logischer is om tickets uit te delen en dan het visueel goed te zetten. Het was van tevoren ook niet duidelijk dat via deze competitie geen tickets te verdienen waren. Ik zie graag dat dat alsnog herteld wordt en de tickets worden uitgedeeld.

 • Moderator NL

  @michel-Gr_NL

  Ik snap dat dit vervelend is omdat het wel werd aangegeven, maar een (visuele) bug kan altijd gebeuren. Het was nooit de bedoeling dat crewcompetities Winners Cup-tickets zouden geven. Voor website en Android was dit twee weken geleden al opgelost, maar iOS duurde wat langer. Het is dus ook niet mogelijk om deze alsnog uit te delen. Je zal een 'gewone' competitie moeten spelen in de landen waar Winners Cup-tickets te verdelen zijn.