Şampiyonlar ligi/ menajer pıanı
-
Merhabalar geçen hafta fransa ligini bitirdik ilk üç sırada yer akan takımlar şampiyonlar ligine gidecek görünüyordu ben ligi şampiyon olarak tamamladım ve lig şampiyonluk kupasını kazandım ayrıca lig kupası finalinde rakibimi yenerek o kupayı da kazanarak üç kupayla ligi kapattım ancak ne bana ne de diğer ikinci ve üçüncü tamamlayan arkadaşlara şampiyonlar ligi için davet bileti gelmedi, üstelik ligi üç kupayla tamamlamış olmama rağmen menajer puanıma da ligden gelecek menajer puanlar da gelmedi. Durumu daha önce yazdım davetler bölümünden bilet kısmına bakmamı söylemiştiniz ancak orada bilet ve davet falan yok sadece özetle söylüyorum “kimin en iyi olduğunu göstermek kupa işareti bulunan bir ligi üst sırada tamamlayıp bilet al gibi” açıklama var. Davetiye bölümünden bilet yoksa ekran kaydı alıp görüntüsünü atmamı istemiştiniz ekran kaydını aldım ancak gönderemiyorum bu nedenle orda yazan açıklamayı özetle yazma yoluna gittim, daha önceki yazışmalarımıza bakabilirsiniz mağduriyetimizi anlatmıştım önceki yazışmalarda da. Özetle şampiyonlar ligine gideceğiz diye takımı geliştirmek için harcadığımız bir sürü coinimiz gitti, şampiyonlar ligine gidemedik, gelmesi gereken menajer puanlarımız gelmedi. Durumu çözmek adına tekrar ricada bulunuyorum. Benim kullanıcı adım: musteki_1(ligi şampiyon tamamlayan takımım nice, İkinci arkadaşın kullanıcı adı: frwll666(takımı lyon), üçüncü arkadaşın kullanıcı adı: artına ota(takımı reims).
-