Boss coins Azië niet gekregen

 • Dutch Users

  Goeie avond,

  Ik heb in Azië alle landen mijn doelstelling behaald. Helaas heb ik niet de 1000 boss coins van de achievement gekregen. Ook ben ik niet naar omhoog geklommen in ranglijst met managerpunten.
  Kan het zijn dat er wat fout is gegaan of dat zelf iets over het hoofd zie?

  ![alt text](image url)

 • Community Manager

  @Niels-Kemper_NL
  Hoi,

  Volgens je OSM-profiel is de achievement al reeds ontgrendeld.

  b285555a-bd3a-4b5e-9fae-ba57fa728089-image.png

  Verder sta je alleen met het clubslot met het meeste aantal managerpunten in de ranking opgenomen. Je hebt onlangs een seizoen afgerond op je eerste clubslot, maar alsnog heb je op je 4e clubslot meer managerpunten. Hierdoor ben je dus niet gestegen in de ranking.

 • Dutch Users

  @Silvester-J_NL

  Hey Silvester,

  Bedankt voor je snelle antwoord. Ik snap het nog niet helemaal. Ik weet dat er staat dat ik Azië heb ontgrendeld, maar ik heb eergisteren pas Koeweit uitgespeeld en heb echt geen 1000 bisscoins binnen zien komen...

  Ik snap het verhaal van clubslots verder niet... Krijg je maar voor 1 clubslot (clubslot met meeste punten) managerpunten die meetellen in het klassement?

  Sorry voor asking, maar hoop dat je me kan helpen.

  Groet,
  Niels kemper

 • Community Manager

  @Niels-Kemper_NL
  Graag gedaan.

  We hebben het inmiddels voor je uitgezocht en daaruit blijkt dat je de achievement "Baas van Azië" al op 22 februari hebt geclaimd, vlak na het voltooien van een seizoen in Thailand. Toen stond Azië dus al op 100%. Echter is op 5 maart Koeweit als nieuwe competitie aan OSM toegevoegd, waardoor Azië weer op 94% is komen te staan bij jou. Je kunt deze achievement slechts één keer claimen, dus dat verklaart waarom je de beloning niet nog een keer hebt gekregen.

  Wat betreft je vraag over de managerpunten:

  Je managerpunten worden per clubslot apart opgeteld. Bijvoorbeeld: de behaalde managerpunten op je tweede clubslot worden niet opgeteld bij de punten die je hebt behaald op je eerste clubslot. Het clubslot met het hoogste aantal opgetelde managerpunten telt mee voor de ranglijst op OSM. Je ranking verandert pas als je een seizoen hebt voltooid op het clubslot waarop je de meeste managerpunten hebt of wanneer een ander slot ineens het clubslot is met de meest behaalde punten na afloop van het voltooien van een seizoen.

  Is het zo wat duidelijker? 🙂

 • Dutch Users

  @Silvester-J_NL

  Hey Silvester,

  Ja das duidelijk. Bedankt voor de uitleg en ik snap het nu ook met de boss coins. Top.

  Groet
  Niels

 • Community Manager

  @Niels-Kemper_NL
  Helemaal top! Aangezien alles duidelijk is, zal ik het topic daarom sluiten.