馃彺鬆仹鬆仮鬆仴鬆伄鬆仹鬆伩 [Futbol] Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...
-
-
@pawelzylicz decyduj膮cy gol Martiala
-
-
-
-
-
Pi臋kny mecz, pi臋kny wynik, Dave by艂 dzisiaj FENOMENALNY!!! Obroni艂 14 strza艂贸w :goal: Lingard wreszcie pokaza艂 dlaczego gra w United, to niesamowite, nie wiem co mu zrobi艂 Mou, ale to jest kompletnie inny zawodnik ni偶 jeszcze jaki艣 miesi膮c temu. GGMU! -
@toomanyways
Teraz pozostaje tylko wygrywa膰 mecz za meczem i czeka膰 na potkni臋cie City. -
@byku-duma-warmii Szkoda tylko 偶e bez Pogby
-
-
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...:
@toomanyways
Teraz pozostaje tylko wygrywa膰 mecz za meczem i czeka膰 na potkni臋cie City.To sobie poczekasz MC niechce przegrywa膰
-
@huzar-shakir Ostatnie 3 mecze na farcie.
-
@toomanyways licz膮 si臋 punkty a ich najwi臋cej maj膮 Citizen .Na farcie czy te偶 nie zesp贸艂 Guardioli zdecydowanie prowadzi.I oby tak do ko艅ca.
-
@huzar-shakir Kiedy艣 przyjdzie moment 偶e przegraj膮 i mam nadziej臋 偶e stanie si臋 to za tydzie艅
-
@toomanyways Mo偶liwe ,jednak i MU mog膮 nie wygra膰
-
@toomanyways said in [Futbol]Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...:
Pi臋kny mecz, pi臋kny wynik, Dave by艂 dzisiaj FENOMENALNY!!! Obroni艂 14 strza艂贸w :goal: Lingard wreszcie pokaza艂 dlaczego gra w United, to niesamowite, nie wiem co mu zrobi艂 Mou, ale to jest kompletnie inny zawodnik ni偶 jeszcze jaki艣 miesi膮c temu. GGMU!Wybacz ale nie chc臋 ogl膮da膰 takiego united mimo wygranej... Gdyby nie De Gea to by艣my przegrali chyba 10-3.. W tym sezonie nie widzia艂em aby ktokolwiek tak kogo艣 zdominowa艂 pod wzgl臋dem statystyk..
-
@daroo933 Wszystko ustawi艂y 2 szybko strzelone gole, a potem United gra艂o g艂贸wnie z kontry. Wiadomo, mieli艣my sporo szcz臋艣cia, ale jednak najlepsze jest to 偶e nawet po straconym golu potrafimy odpowiedzie膰 swoim trafieniem, gdzie wydawa艂o si臋 偶e Arsenal mo偶e nas dojecha膰. Wed艂ug mnie mogliby艣my pr贸bowa膰 cz臋艣ciej rozgrywa膰 w 艣rodku pola, bo nie mo偶na tak gra膰 przez wi臋kszo艣膰 meczu, ale i tak najwa偶niejsza jest wygrana.
-
Nie wiem czemu, w艂a艣nie w meczach z tymi lepszymi zespo艂ami United zazwyczaj bardzo defensywnie graj膮 :slight_frown:.
-
-
Derby niestety dla City, szkoda 偶e nie uda艂o nam si臋 wygra膰 na w艂asnym terenie, w tej chwili mamy 11 punkt贸w straty do nich i naprawd臋 ci臋偶ko b臋dzie to odrobi膰. Trzeba liczy膰 na potkni臋cia Guardioli.