đŽó §ó ąó „ó źó §ó ż [Futbol] Premier League, angielska piĆka, piĆkarze...
-
@Przemek-Kaszti ByĆoby fajnie :clap_tone2:. Pytanie czy ZieliĆskiemu pasowaĆaby rola rezerwowego .
-
@Przemek-Kaszti ZieliĆski niech pogra jeszcze w Neapolu
-
@Byku-Duma-Warmii Teraz czas na podbĂłj LM
-
@Przemek-Kaszti
WydajÄ mi siÄ to maĆo realne, by Napoli go oddaĆo zaledwie po jednym sezonie gry. Ale wydajÄ mi siÄ, ĆŒe i tak dla niego najlepszym wyjĆciem bÄdzie pozostanie w Napoli na kolejny sezon, a moĆŒe i nawet dwa.
@Marcin657827
BÄdzie zdecydowanie trudniej niĆŒ miaĆo to miejsce w tym sezonie. -
@mihau1878
Chyba szykuje siÄ wietrzenie szatni w Manchesterze City. CoĆ czujÄ, ĆŒe powaĆŒnie siÄ wzmocniÄ w letnim okienku. -
@Byku-Duma-Warmii Podobno Bernardo Silva z AS Monaco juĆŒ jest w Manchesterze i finalizuje kontrakt z City, i to nie koniec zakupĂłw od mistrza Francji
https://www.manutd.pl/2017/05/26/men-bernardo-silva-pojawil-sie-manchesterze/ -
@mihau1878
Jak dla mnie to on nie jest aĆŒ taki dobry, gdy grali z Juventusem w pĂłĆfinale to nic takiego nie pokazaĆ. Alexis wydajÄ siÄ zdecydowanie lepszym graczem. -
@Byku-Duma-Warmii Z druĆŒyny Glika zdecydowanie bardziej bym widziaĆ Mendyâego. czy Fabinho jako "Czerwonego DiabĆa"
-
@mihau1878
Super wiadomoĆÄ MĂłj ulubiony gracz w United -
JuĆŒ oficjalnie Bernardo Silva zawodnikiem Manchesteru City
-
DziĆ FinaĆ Pucharu Anglii Chelsea - Arsenal, czyĆŒby podwĂłjna korona w tym roku siÄ szykowaĆa
-
@Marcin657827 Arsenal! :clap_tone1:
-
@Dovco_HandF
Fajnie, ĆŒe udaĆo siÄ wygraÄ puchar Arsenalowi, zdecydowanie wolaĆem, ĆŒeby oni wygrali te trofeum. Cieszy szczegĂłlnie gol Ramseya, mega pozytywny zawodnika :slight_smile:.