Campionatul National OSM 2020 - Ediția a VI-a

 • Romanian Users

  Acesta este topicul oficial ( creat cu aprobarea lui raul_alessio ) pentru organizarea și desfășurarea Campionatului Național OSM 2020 !!!

  Campionatul Național OSM 2020 este o competiție neoficială organizată de Staff-ul Românesc care iși propune să adune la start cei mai buni 64 de manageri români ai momentului și să le ofere șansa de a se lupta pentru titlul neoficial de CAMPION NAȚIONAL OSM 2020. Aceștia trebuie să facă parte din Clasamentul Național TOP 100.

  Startul Campionatului Național: 3 august (dacă totul decurge conform planului)

  Numărul de Runde: 2
  Semifinale: Maxim 64 de manageri (în funcție de numărul confirmărilor din Top 100 pot fi mai puțini) împărțiți în 8 grupe de câte 8 . În acest fel, primii 4 manageri din fiecare ligă se vor califica în Finală.
  Finala: Liga Campionilor Asiei . Câștigătorul ligii este Campionul Național OSM 2020!

  Vor fi luați în considerare managerii aflați în Top 100 România în data de 20 Iulie 2020! Astfel, primii 64 de manageri din lista respectivă vor primi prin PM invitația de a participa la această competiție și vor putea să o accepte sau să o refuze răspunzând la mesajul primit în timpul alocat (miercuri 22 Iulie , 23:59 . Cine nu răspunde la mesaj este descalificat)!
  Apoi, în funcție de numărul de refuzuri sau descalificări, se va continua cu trimiterea invitațiilor următorilor manageri din listă până la completarea locurilor disponibile. Lista finală a participanților va fi anunțată imediat ce vom avea numele celor 64 de manageri care vor confirma prezența la acest turneu.

  REGULAMENT:

  Nu vor fi permise antrenamentele secrete și cantonamentele. Setarea va fi făcută de la început de către moderatorul ligii, astfel că nu veți avea posibilitatea să folosiți aceste beneficii.

  Se poate folosi orice așezare, însă nu vor fi permise jocuri de culise. Orice încercare de a aranja meciuri va fi penalizată conform regulilor OSM cu blocarea sau suspendarea conturilor implicate!

  Va fi interzisă folosirea jucătorilor pe alte posturi decât postul lor normal din joc, în afara cazurilor de forță majoră (recomand anunțarea acestui lucru pe forum înaintea partidei respective). Penalizarea este de 1 punct pentru fiecare jucător folosit pe poziție greșită!

  Meciurile amicale sunt permise și rămân la atitudinea fiecărui manager câte folosește!

  Echipele se vor alege pe sistemul primul venit, primul servit în semifinale ( SE VA JUCA IN CEA MAI ECHILIBRATA LIGA DE 8 , CU TRANSFERURI ), iar în finală echipele vor fi alocate în funcție de locul obținut în semifinale

  Este permisă folosirea medicului, avocatului, spionului și upgradarea stadionului în orice fel doriți, însă finalizarea instantă va fi dezactivată din setările făcute de la început de către moderatorul ligii.

  Abandonarea echipei în timpul turneului va atrage după sine interdicția managerului în cauză de a mai participa în alte turnee româești timp de un an.

  În rezolvarea unor divergențe de pe forum ori privind desfășurarea turneului, hotărârea finală privind penalizările vor fi luate de către organizatorul turneului.

  Regulile nu constituie obiect de dezbatere, ci sunt obligatorii pentru toți cei care se înscriu!

  Regulamentul complet va fi (re)afișat înainte de startul competiției.

 • Romanian Moderator

  Felicitari Andrei pentru implicare si de orice ai nevoie, sunt aici sa te sustin si sa ajut!

 • Romanian Users

  Salutare
  După o muncă a întregii săptămâni a celor 3 organizatori, iată cele 8 grupe a CN2020 faza grupelor:
  Screenshot_20200725_205530.jpg
  Screenshot_20200725_203400.jpg

  În zilele care urmează vom posta din nou regulamentul și alte detalii privind organizarea.
  Așteptăm voluntari pentru crearea celor 8 ligi.

  Luni 03.08 începe distracția.


 • Salutare,
  Eu sunt dispus sa creez Grupa 8.
  In ceea ce pv regulamentul, se poate preciza daca vor fi (si in ce conditii) sau nu permise transferurile intre manageri?
  Multumesc organizatorilor pt implicare.
  Succes tuturor!

 • Romanian Moderator

  Grupa 1 o pot crea eu

 • Romanian Moderator

  ❗ Am curatat forumul de postari si intrebari inutile. Este ultima oara cand va mai spun sa cititi regulamentul. Mai mult de 1 minut nu va ia. Nu aveti nici o scuza. Cine mai face spam cu intrebari care isi regasesc raspunsul in regulament va fi eliminat din competitie. Avem destule rezerve care abia asteapta sa intre.

 • Romanian Users

  Grupa 7 o pot face eu.

 • Romanian Users

  Moderatori :

  Grupa 1 - Kings Dutza
  Grupa 2 - lemnarumarius
  Grupa 3 - Andrei_jardel
  Grupa 4 - raul_alessio
  Grupa 5 - Steaua4ever_79
  Grupa 6 - luck270986
  Grupa 7 - Daniel
  Grupa 8 - camilwolf

  Mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit pentru crearea grupelor !

 • Romanian Moderator

  Interesantă grupa 1...succes tuturor! 🙂

 • Romanian Moderator

  Campionatul Național OSM 2020 este o competiție neoficială ce aduna la start cei mai buni 64 de manageri români ai momentului din Clasamentul Național TOP 100 ROMANIA.

  Startul Campionatului Național: 3 august (interval de creare a ligilor recomandat: 23:00 - 00:00 pentru a evita pierderea unei zile de presezon prin simularea ligii rapid). Daca nu este posibila crearea ligii in acest interval, o veti face cand puteti. Va rog anuntati pe forum cand este gata liga si toate invitatiile trimise.

  Numărul de Runde: 2

  Semifinale: 64 de manageri împărțiți în 8 grupe de câte 8 ➡ primii 4 manageri din fiecare ligă se vor califica în Finală.
  Finala: Liga Campionilor Asiei ➡ Câștigătorul ligii este Campionul Național OSM 2020!

  REGULAMENT:

  ➡ Nu vor fi permise antrenamentele secrete și cantonamentele. Se va juca si fără cupă, timere instant sau compensări fonduri. Setarea va fi făcută de la început de către moderatorul ligii, astfel că nu veți avea posibilitatea să folosiți aceste beneficii.

  ➡ Transferurile instant sunt permise! De asemenea, legat de transferurile din ziua creării ligii: poți lista jucătorii spre vânzare si poți cumpăra imediat ce ai intrat in liga.

  ➡ Poti cumpara ce este pe lista, poti folosi scoutul sau poti cumpara chiar si de la alti manageri, insa doar daca nu vei incalca regulile OSM.
  Jucatorul cumparat de la alt manager trebuie neaparat sa-ti aduca un beneficiu (exemplu: ai nevoie de un titular sau jucatorul este pus ieftin pe lista si poti face profit prin vanzarea lui catre pc).
  Altfel, poti risca inchiderea contului sau cel putin excluderea din turneu (schimburi de jucatori ieftini-scumpi sau cumpararea jucatorilor la pret mare fara ca acei jucatori sa aduca un plus echipei devenind titulari).

  ➡ Se poate folosi orice așezare, însă nu vor fi permise jocuri de culise. Orice încercare de a aranja meciuri va fi penalizată conform regulilor OSM cu blocarea sau suspendarea conturilor implicate!

  ➡ Va fi interzisă folosirea jucătorilor pe alte posturi decât postul lor normal din joc, în afara cazurilor de forță majoră (recomand anunțarea acestui lucru pe forum înaintea partidei respective). Penalizarea este de 1 punct pentru fiecare jucător folosit pe poziție greșită! Strict interzis de a folosi portarul pe alt post sau alt tip de jucator in poarta (acest lucru va duce automat la excluderea din turneu).

  ➡ Meciurile amicale sunt permise și rămân la atitudinea fiecărui manager câte folosește!

  ➡ Echipele se vor alege pe sistemul primul venit, primul servit în semifinale ( LIGA: SINGAPORE ), iar în finală echipele vor fi alocate în funcție de locul obținut în semifinale (departajarea se va face in functie de numarul de puncte si golaveraj).

  9c51445a-1323-459f-988e-190ab977dd31-image.png

  ➡ În cazul alegerii greșite a echipei în finala (Liga Campionilor Asiei), vom reface liga, iar managerul în culpă va fi pus pe Lista Neagra si va fi înlocuit cu cel mai bun loc 5!

  ➡ Este permisă folosirea medicului, avocatului, spionului și upgradarea stadionului în orice fel doriți, însă finalizarea instantă va fi dezactivată din setările făcute de la început de către moderatorul ligii.

  ➡ Abandonarea echipei în timpul turneului sau comportamentul neadecvat va atrage după sine interdicția managerului în cauză de a mai participa în alte turnee românești pe o perioada de timp nedeterminata.

  ➡ Managerii sunt obligați să fie activi în timpul turneului. Dacă din motive personale acest lucru nu este posibil, se vor anunța organizatorii și acestia vor fi înlocuiți, fara penalizari.

  ➡ Managerii au responsabilitatea să cunoască regulamentul și să intre în competiție până marți 04.08 la ora 11.00, altfel vor putea fi înlocuiți de rezerve.

  Setari liga:
  Private league => YES
  Cup =>NO
  Training camp =>NO
  Secret training => NO
  Club funds comp => NO
  Transfers => YES
  Pre-season => YES
  Timers => NO

  Mergeți în lista de prieteni și invitați toți managerii în același timp.
  Numele ligii va fi CN SF X, unde x=1,2...în funcție de grupă.
  În cazul setării greșite în crearea ligii, aceasta se reface in aceeași zi dacă este posibil sau după pre-sezon.

  ➡ În rezolvarea unor divergențe de pe forum ori privind desfășurarea turneului, hotărârea finală privind penalizările vor fi luate de către organizatorii turneului (raul_alessio, Andrei_jardel, steaua4ever_79). Organizatorii pot impune noi penalizari in functie de cazul aparut.

  ➡ Regulile nu constituie obiect de dezbatere, ci sunt obligatorii pentru toți cei care se înscriu!

 • Romanian Moderator

  Luat la cunostinta. In seara asta, dupa orele 23 voi crea liga 1 si voi trimite tuturor din grupa invitatie!


 • Salut,
  Mă adresez în principal managerilor din grupa 8. Voi avea slot liber la ora 23:39, prin urmare vă rog să aveți răbdare până la ora 23:45. Până atunci voi crea liga și voi trimite invitații tuturor celor 7 manageri. Vă mulțumesc! Sper să se termine Craiova cu Cluj până atunci 😄

 • Romanian Moderator

  Liga creata si invitatii trimise celor 7. Cine intampina probleme, sa caute slotul 4 la mine sau sa lase cerere de aprobare!

 • Romanian Moderator

  Nu uitati inainte de crea liga sa setati instrumentele avansate:

  Screenshot_1.jpg

  Grupa 4 creata. Invitatii si PM-uri trimise. Bafta tuturor!

  9b5375ee-6b6e-4d2e-9e4e-12e997952d58-image.png

 • Romanian Users

  Grupa5 creată, invitații trimise.
  Succes tuturor 👍

 • Romanian Users

  Grupa 3 creată si invitații trimise.

  Bafta tuturor !

 • Romanian Users

  Grupa 7 creata & invitatii trimise. Bafta tuturor!


 • Grupa 8 gata.
  Invitatii trimise. Hai la joc!


 • Grupa 6 creata si invitatiile trimise! Spor!

 • Romanian Users

  Grupa a 2-a fost creata, invitațiile au fost trimise!

  Multa bafta tuturor!