Transfer sorunu
-
2011den beri oynuyorum. Evet simülasyon isi şans işi. Fakat günlerdir doğru dürüst oyuncu satılmıyor diye düşük oyuncu alıp satmaya çalışıyorum bahşiş atarcasina zar zor 1 tane satılıyor. Mücadele ettiğim takımlar 32 yaşındaki adamı max değerde 70m üzeri fiyattan satıyor hafta sonu etkinligiyle ki bu bize fayda ettigini gormedim. 2 şer 2 şer satiyor rakip, takım kadro değerim yüksek diye diğer takımlar eşitlesin diyemi nedir? Bukadarda eziyet edilmez rekabetin içine ettiler. 400 500m fark attığım adamlar kadro yaptı kafa tutuyor şimdi böyle adalet olmaz. Zaten ekipten ayrildim birakmanin esigindeyim. Skorlar zatennayri sacmalamaya başladı. 100luk takim daha 80lik takimla cikacagi macta kafadan kırmızılar sakatlıklar görüp puan yada puanlar kaybetmeye başladı. Oyun dengesi bozuluyor. Bastanda dedim yeni başlamadım oyuna ona göre yorum yapın. Gerci pek bisi degisceni sanmiyorum. Birakmaktan baska.
-
@ReD_DeViL61
Merhaba,Transfer simulasyonları düzenli olarak günde 8 kere gerçekleşir ama bu her gerçekleştiğinde sistemin oyuncu alacağı manasına gelmez. Koyduğunuz oyuncuların değeri yükseldikçe satış şansı azalır, bazen transfer listesine 2,5 katı değerden koyduğunuz oyuncu bir sonraki transfer simülasyonunda hemen satılabileceği gibi, bazen de kendi değerinin altında koyduğunuz oyuncular günlerce satılmayabilir. Böyle durumlarda transfer listesine koyduğunuz oyuncunun değerini düşürmeniz veya listeye farklı bir oyuncu dahil etmeniz şansınızı artırabilir. Transfer işleri biraz sabır ve şans gerektirir.
İyi oyunlar.
-
@KALKAN-HAMZA said in Transfer sorunu:
@ReD_DeViL61
Merhaba,Transfer simulasyonları düzenli olarak günde 8 kere gerçekleşir ama bu her gerçekleştiğinde sistemin oyuncu alacağı manasına gelmez. Koyduğunuz oyuncuların değeri yükseldikçe satış şansı azalır, bazen transfer listesine 2,5 katı değerden koyduğunuz oyuncu bir sonraki transfer simülasyonunda hemen satılabileceği gibi, bazen de kendi değerinin altında koyduğunuz oyuncular günlerce satılmayabilir. Böyle durumlarda transfer listesine koyduğunuz oyuncunun değerini düşürmeniz veya listeye farklı bir oyuncu dahil etmeniz şansınızı artırabilir. Transfer işleri biraz sabır ve şans gerektirir.
İyi oyunlar.
Cevap için teşekkürler.