Mi történt?
-
Sziasztok! Ma este egyik meccsemen fixen 4231 es taktikát állitottam be de szimulacioban 433at jatszott a csapat es kikaptam ez mitől lehet?? És utanna visszanéztem a kezdőmre és 4231volt...
-
Hol nézted a meccset, telefonon?
-
Igen ott!
-
Frissítsd az alkalmazást vagy töltsd le a legújabb verziót.
-
Igen ez volt az első dolgom!
De a legbosszabtóbb az egészbe hogy full manageres liga 16. Celu csapatjaval vagyok ahol jó esélyem lenne a 10000 manager pontra és ezzel a hibával kiestem az első kupa fordulobol igy sok managerpontot is vesztettem!
-
A meccs utáni statisztikánál is 433 volt?
-
Igen! És utánna mentem vissza a kezdőre hogy ránézzek és 4231 volt ott!
-
Eddig más nem jelentkezett hasonló problémával... azt hiszem bölcs lépés lenne, ha a biztonság kedvéért megváltoztatnád a jelszót.
-
Rendben!
Mivel az alkalmazással játszok mindig be vagyok lépve de viszont a facebokkal is össze van kapcsolva a fiókom akkor elég ha facebook jelszavam váltotatom meg? -
Igen, az is elég.
-
Tegnap frissítettek, de a problémám nem oldódott meg.
Továbbra is szenvedek mind a telefonon, mind a PC-én a megnézésükkel.
Nagyon sokszor olyan reklámot kapok, amit nem lehet végig nézni, ilyenkor újra kell indítanom az alkalmazást.Kilenc reklámot lehet ugyebár megnézni, de ezalatt háromszor-négyszer is kidobja a nézhetetlent.
Ez már több, mint bosszantó!
Most meg be sem tölt az oldal PC-én.
Gratulálok!!! -
@Toronydarus Ezzel nem vagy egyedül.Ugyanez,csak tölt-tölt forog a labda,s semmi videó.Van ,hogy 2x-3x kell újraindítani.
-
Miről van szó és hogy jön ez ide?
-
@scottibrahim A videónézésekért kapható coinsról van szó.Azt nem tudom,hogy a kollega miért ide írta.A lényege,hogy ha meg szeretnéd nézni a videót nem biztos hogy sikerül.Van,hogy csak tölt,forog a kék labda s nem történik semmi.Van,hogy a videó egyszerűen "szétesik" s megint nem történik semmi.Magyarul a 9 ajándék coins beszerzése rettentően nehézzé vált.Van hogy 2x-3x újraindítom az alkalmazást s továbbra sem történik semmi csak töltés.Mostanában egyre többször feladom,mert csak idegesíti magát az ember.
-
@Toronydarus said in Mi történt?:
Tegnap frissítettek, de a problémám nem oldódott meg.
Továbbra is szenvedek mind a telefonon, mind a PC-én a megnézésükkel.
Nagyon sokszor olyan reklámot kapok, amit nem lehet végig nézni, ilyenkor újra kell indítanom az alkalmazást.Kilenc reklámot lehet ugyebár megnézni, de ezalatt háromszor-négyszer is kidobja a nézhetetlent.
Ez már több, mint bosszantó!Most meg be sem tölt az oldal PC-én.
Gratulálok!!! -
Próbáltátok már a sütik teljes törlése után vagy úgysem működik?
-
@scottibrahim Én hetente tisztítom az pont OSM miatt..amúgy ez sem normális.
-
Akkor csak annyiról van szó, hogy mindenki az ajánlatokat nézi és ezért nem tölt be az oldal.
-
Hahaha........!!!
Eddig senki sem nézte???
Mert a frissítés óta ilyen sz@r!
De bezzeg a csomagokat be tudjátok tenni, hogy vásároljunk és ömöljön befelé a pénz a semmiért.
Minden játékot elcsesztek, ezzel is legalább tíz éve szórakoztatom magam, mint kisnyugdíjas, sajnos már itt is csak a pénz beszél!
Ma a kilenc reklám alatt, HATSZOR kellett újraindítanom az alakalmazást! -
@scottibrahim Nem biztos,hogy ez a baj.Néhány napja lehet tapasztalni (nálam tuti),hogy elkezdődik a videó és abban a pillanatban visszadob a főoldalra.Valamint olyan jelenség is van,hogy elkezdődik a videó lejátszása majd tök sötét lesz minden és vége,vagy egyszerűen szétesik a videó lejátszás közben.