Boss Coinim gelmedi ve reddedildi.
-
Merhabalar 11.09.2020 gece 01 sularında Ironsourceden aldığım teklifi Rise of Kingdoms oyunu için oyun içi satın alma yaparak tamamladim. Fakat sabah olduğunda hala hesabıma boss coin düşmemişti, bende ironsourceden misin coin'e tıklayarak durumumu belirttim ve oyun içi gerekli SSleri ve banka makbuzun yolladim fakat reddedildi kendimi gerçekten dolandırılmış gibi hissediyorum. İsterseniz gerekli kanıtları yetkililere atabilirim.
-
@Sartorius_ said in Boss Coinim gelmedi ve reddedildi.:
Fakat sabah olduğunda hala hesabıma boss coin düşmemişti
Bazen ödeme yaptığınız Boss Coinslerin hesabınıza yüklenmesi biraz gecikmeli olabiliyor. Bu durumda bir müddet beklemenizi tavsiye ederiz. Eğer yine de hesabınıza yüklenmemiş ise tr.support@onlinesoccermanager.com adresine şikayetinizi bildiriniz.
İyi oyunlar.
-
@Avsarbey-G Cevaptan emin değilseniz kullanıcıları yanlış bilgilendirmeyin, Forum Kurallarını okuyun.
@Sartorius_ Merhaba,
İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip tekliflerin ilerleme durumunun gözüktüğü ekrandan hangi teklife itiraz etmek istiyorsanız üzerine tıklayıp gerekli adımları izleyerek itiraz etmeli ve mailinizden durumu takip etmelisiniz. Bazı tekliflerin tamamlanması biraz zaman alabilir.
Forumlara yazmanız veya destek ekibine mail atmanız iş kulübündeki sponsorlardan alınan tekliflerden herhangi bir coins kazanmanızı sağlamayacaktır.
İyi oyunlar.