Hogy történhetett? Mi lesz így a játékkal?

 • Hungarian Users

  Tisztelt Support!

  Két napja fejeztem be egy Bajnokok ligáját és még ilyet soha nem tapasztaltam a majd tíz éves játékom során.
  Délután hat körül géphez ültem, beállítottam a kezdőcsapatom, nyomtam egy edzőtábort is, hiszen bíztam a mérkőzés megnyeresében, nem mellesleg már csak azért is, mert idegenben 3:3-at sikerült játszanom.
  Majd kaptam értesítést, hogy az ellenfelem is edzőtáborba vonult, de nem vette el a kedvem az "oda" meccs eredménye miatt sem.

  Most jönne, amiért végérvényesen megutáltam a játékot.
  Telefonról néztem vissza a mérkőzést és nagy meglepetésemre 1:3-ra kikaptam.
  Viszont megdöbbentő volt számomra, amit ezek után az elemzésben látta.
  "Drága Barátunk" ugyanis közölte velem, hogy az ellenfelem edzőtáborba vonult, így nincs okom az elkeseredésre. Na de! Ami ezután jött!!! 11. játékosnál kevesebbel kiállni egy mérkőzésre????????

  Ez kibaszta a biztosítékot és végleg elvette a játéktól a kedvem.
  Hogy lehet ekkora BUG egy ilyen játékban, ahova nagyon sokan nem kevés összegeket fektetnek be?
  Hogy lehet így egy pillanat alatt elbaszni hosszú hetek kitartó munkáját, amivel felépítettem egy olyan csapatot, amivel a végső sikerre pályáztam és nyugodtan állítom, simán nyertem volna a döntőt is, hiszen már csak az lett volna??????

 • Hungarian Moderator

  @Toronydarus
  A beállításokat célszerű többször leellenőrizni, átlépsz egy másik fiókba, majd vissza és ha akkor is minden beállítás megmaradt akkor estére is meg fog.
  Így elkerülhető az általad említett probléma.
  Visszatérve a problémára, ezt okozhatja a net szolgáltatás kihagyása is, a játékban benne vagy nem dob ki, de viszont egy pillanatra megszakadt a net kapcsolat és egy két lépést nem észlelt a játék.

 • Hungarian Users

  Ilyen elég gyakran van nálam is, de csak a 3-as 4-es fiókba. Annyi játékosom van, hogy egy játékosnak ne keljen egymás után 2 meccset játszani a fittség miatt. Beállítom a kezdőt az esti meccsre, és mikor állítanám a specialistákat van, hogy hiányzik játékos a kezdő 11-ből, de legtöbbször az van, hogy visszaáll az előzőnapi kezdő 11.

 • Hungarian Users

  @Boros-Zoli Simán játszhat 3-4 meccset egy játékos,kapus akár 5-öt is.80 %-ig bátran leengedheted.

 • Hungarian Moderator

  @Boros-Zoli
  mint mondtam, többször kell ellenőrizni a beállítást, az a biztos.