• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Liga indítása

Segítség
    2
    5
    130
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • B
      Boros Zoli Hungarian Users last edited by

Indítottam egy ligát, de nem akarom privátra tenni, mert nincsenek barátaim, jöhet bárki. Gyűlölöm az edzőtábort, és csakis azért indítottam ligát, hogy tudjak egy olyan szezont játszani, ahol nem csalnak az ellenfelek, de ha kiveszem az edzőtábort akkor privátra állítja vissza. Ha most fizetek egy liga indításért, akkor hagy állítsam már be úgy ahogy szeretném! Kérjen akkor plusz zsetont, de ne nyúljon már bele a beállításokba! Most így teljesen fölöslegesen indítottam egy ligát, mert egyedül leszek benne.

B 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • B
        Boros Zoli Hungarian Users @Boros Zoli last edited by

@boros-zoli Nem értem mi történt. privátra állítottam, mégis van rajtam kívül már 4 menedzser. Miért nem maradt meg a beállítás? Most megint beállítottam, de ha visszamegyek a központba akkor újra visszaáll. Meg kell vennem a következő szezont, hogy a beállításaim megmaradjanak?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • scottibrahim
          scottibrahim Community Manager last edited by

Ez már a 3.0 indulása így van, ha kikapcsolod a tábort vagy a zárt ajtós edzést, akkor automatikusan zárt lesz a liga, a játék ezzel próbál rávenni arra, hogy ne használd ezt az opciót. Melyik ligádról van egyébként szó?

Gallus in suo sterquilinio plurimum potest.

B 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • B
            Boros Zoli Hungarian Users @scottibrahim last edited by

@scottibrahim Magyar bajnokság. Hungary a liga név. Zalaegerszeg a csapatom. Ha a következő szezont kifizetem, akkor megmaradnak a beállítások?

• scottibrahim
              scottibrahim Community Manager last edited by

A liga jelenleg zárt és a táborok is bent maradtak, szóval nem értem, hogy mit állítottál be... A következő szezont már beállíthatod tábor nélkül (ha folytatni szeretnéd), de győződj meg róla, hogy valóban elmentetted a beállításokat és később már ne módosíts ezeken.

Gallus in suo sterquilinio plurimum potest.

• 1 / 1
              • First post
                Last post