10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 🏆 👑
-
@steaua4ever_79 yes
-
Wszystko poprawione.
Dla wglądu dodaje wszystkie wyniki od początku.
Dodam ze wszystkie punkty z ligi oraz punkty bonusowe od pierwszej rundy do trzeciej zgadzają się w 100 procentach przypisane do gracza za awans plus pkt z fazy grupowej.Wszystkie punkty minusowe są również sprawdzone i odliczone, dlatego w 100 procentach możecie bazować na wpisach w tabelkach i podliczyć według nich czy na pewno zgadza się wynik podany po rundzie trzeciej.
Bez wątpienia stwierdzam tutaj zgodność, podliczałem i sprawdzałem aż 3 razy każda rundę.
Wynik ogólny podliczyłem tylko raz zliczając wszystko z racji ze jestem tylko człowiekiem wrzucam tutaj wszystko i można bazować bez wątpienią z wpisami i podliczyć wynik dla siebie i swojej ekipy czy się zgadza.Everything corrected, checked many times.
Points agree with the entries in the tables 100 percent.It gives you all the tables with points, so you can also check the result for your group.
Remember the penalty points are all listed right and earned from round 1-3.PUNKTY Z FAZY GRUPWOEJ + PUNKTY ZA KAZDY AWANS I WYGRANIE FINAŁU
RUNDA 1
RUNDA 2
RUNDA 3
TABELKA Z WYNIKIEM OGÓLNYM?UZYSKANYMI PKT PRZEZ GRUPĘ - LEWA STRONA
TABELKA Z PUNKTACJA OFICJALNA PO ODLICZENIU KAR - PRAWA STRONARUNDA 1
RUNDA 2
Runda 3
-
@rhett1 said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@janex123 said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@Rhett1 to może jakiś transfer do PAM Co myślisz? Skoro jesteś nam pisany
Wszystkie sprawy transferowe proszę kierować do mojego agenta
Czyli do @Babaduk-Sarri? nie ma problemu, możemy negocjować
-
@janex123 oczywiście weźmiemy pod wzgląd, warunki jakie zaproponujecie i odezwiemy się ️
-
Hey Everyone!
Thank you everyone who participated in the Tournament. I hope you had a good time
Congratulations to all winners and welcome in Round 4 of the Tournament.
Below is the list of current winners, but Leagues B and C are still in play. There are 7 more matchdays in League B and C , and we will have the winners on the 28th of April.Round 4 will start on the 30th of April, please ask all previous winners to have the slots ready to go.
IMPORTANT NOTE: there will NOT be maximum squad’s limits in round 4.
UNLIMITED SQUAD VALUES.
Using coins will be turned OFF. As Round 4 is for the best individual player, the previous penalty points wouldn’t matter.
RANDOM TEAMS SELECTION – all invitations will be sent at the same time to all managers.Thank you and good luck !
WINNERS LIST
ROUND 1
A – Leucostin (RO MANIA)
B – Krystian16001994 (Polish Wariors)
C – Majkelowich (AMPL)
D – Andrei_jardel (RO MANIA)ROUND 2
A – Mati Colhoner (Polish Legends)
B – Roby Von Neu Bau (Total ReBorn)
C – Wojtyn84 (Husarya)
D – bananowy991 (Polish Legends)ROUND 3
A – Steau4ever (RO MANIA)
B – still in play
C – still in play
D – Ochowiak (Polish Legends)Witamy wszystkich!
Dziekujemy wszystkim którzy wzieli udzial w turnieju, i mam nadzieje ze wszystkim (wiekszosci) sie podobalo
Gratulujemy dotychczasowym zwyciezcom , i witamy w Rundzie 4 – o tytul gracza turnieju.
W ligach B oraz C zostalo jeszcze 7 spotkan, wiec zwyciezców poznamy 28 kwietnia.Runda 4 rozpocznie sie 30 kwietnia, wiec prosimy poprzenich zwyciezców o przygotowanie wolnych slotów.
WAZNE: w rundzie 4-ej NIE MA maxymalnych limitów skladow w rundzie grupowej i pucharowej.
BEZ LIMITÓW SKLADU.
Uzywanie coinsów zostanie WYLACZONE.
Jako ze runda 4ta jest o tytul indywidualny, punkty karne nie mialyby zadnego sensu.
BEZ PRZYPISANYCH ZESPOLÓW – zaproszenia zostana wyslane do wszystkich manadzerów jednoczesnie.Dziekujemy i powodzenia !
-
Dziś podliczam wszystkie zgłoszenia i polskie grupy w rundzie 3 w lidze B I C jada po rekordy w punktach karnych, my po polsku więcej tłumaczyliśmy niż po angielsku, ale widocznie dużo jeszcze polskie społeczeństwo musi się uczyć.
Liczyłem po cichu by nagrodę otrzymał ktos z polski, ale chyba się nie uda -
pkt karne na ta chwile z 3 rundy
-
@seba191995
Wyniki po rundzie 6 i awanse liga B
Drabinka z awansami
-
@seba191995
kara - 17 pkt dla simba w lidze b zostaje anulowana.
po dłuższych spekulacjach i rozmowach postanowiłem podliczyć dla tego klubu w celu mocnego dowodu transfery od początku, oraz dla ekipy pozostałych z ss.W przypadku kary
dla Es Tunis -9 pkt zostaje kadra faktycznie miała 109 mln
i dla el ahly - 5pkt również zostaje kadra miała 105 mln
Dla simby - 17 zostaje anulowane po obliczeniach kadra w dniu 18 kwietnia miał miedzy 80 a 97mln, w trybie skokowym bo odbywała się wymiana piłkarzy, niestety godzin już dokładnie nie sprawdzę, bo się nie da, ale po meczu zostały dokonane transfery o wartości 3mln oraz 17mln i kadra na ss pokazała 117mln, gdyż zgłaszający nie wykonał ss w trakcie meczy a chwile po meczu.
Zgłaszający Wojciech Wieland Godzina 22;31 wyniki meczy sa dokładnie po przeliczeniu i sprawdzeniu czasu mecz zaczyna sie 22;15 kończy 22;23 ss zrobiony około 3 minuty za późno stad to nie porozumienie, a inne filmiki najwidoczniej mi się zlały bo myślałem ze mam na kąpie filmik nagrany z wartościami ze jednak Hasdrubal z PAM klubem Simba miał faktycznie 117mln.
Wojtek namieszał swoja pewności ze wykonał ss podczas meczu, bo dłuższych rozmowach wyszło jednak ze po meczu.
Z racji ze jest niedziela i straciłem na podliczenia aż 1,5 godziny uciekam i zamykam sprawę.
Przepraszam za problemy techniczne. -
The final is coming soon
-
@onlydybi correct
-
-
Liga C
-
aaa yeaaa Total ReBorn
at the moment Total ReBorn wins unofficially, congratulations !! we are still checking the results.Official awards tomorrow
-
@seba191995
minus points scored according to the summary
Polish Eagles -66
Romanian Lions -45
Husarya -39
Polska Akademia Menadzerów -42
Silver Bullet -27
Akademia Menadzerów PL -18
Arab Glory -17
RO MANIA -8
Kingdom of Pirates -5
Herminos Sintra -1
Polish Sparta - 1
Polish Wariors -1Oficjall results
-
Hey Everyone!
Thank you everyone who participated in the Tournament. I hope you had a good time
Congratulations to all winners and welcome in Round 4 of the Tournament. Below is the list of current winners, but Leagues B and C are still in play. There are 7 more matchdays in League B and C , and we will have the winners on the 28th of April.
Round 4 will start on the 30th of April, please ask all previous winners to have the slots ready to go.
IMPORTANT NOTE: there will NOT be maximum squad’s limits in round 4.
UNLIMITED SQUAD VALUES.
Using coins will be turned OFF. As Round 4 is for the best individual player, the previous penalty points wouldn’t matter.
RANDOM TEAMS SELECTION – all invitations will be sent at the same time to all managers.
Thank you and good luckWINNERS LIST
ROUND 1
A – Leucostin (RO MANIA)
B – Krystian16001994 (Polish Wariors)
C – Majkelowich (AMPL)
D – Andrei_jardel (RO MANIA)ROUND 2
A – Mati Colhoner (Polish Legends)
B – Roby Von Neu Bau (Total ReBorn)
C – Wojtyn84 (Husarya)
D – bananowy991 (Polish Legends)ROUND 3
A – Steau4ever (RO MANIA)
B – 555555حازم
C – Verebadi
D – Ochowiak (Polish Legends)
Top Players Polish Sparta
OnlyDybi
Paweł Wis
Tadziuu1
Marek Overmars -
Taki mały szczegół turnieju, na przyszłość, że czasem warto potrząsnąć szatnią, gdyż w niektórych ekipach by się to przydało.
Turniej wygrywa ekipa, która wskoczyła do turnieju jako rezerwowa za ekipę Tekno Red.
4 godziny przed otwarciem lig potwierdzili udział, zorganizowali 3 składy na 3 rundy, zasady turnieju przesłaliśmy im tylko raz, potem podczas turnieju raz jeszcze z dokładnym opisem jak wszystkim na whatsappie i forum podczas pierwszej rundy sprecyzowane niedomówienia liczeniem pkt karnych w trakcie meczu, jako chyba jedyna ekipa nie zadała żadnego pytania o co w tym chodzi, grali jako 1
z 2 ekip robili swoje i nie uzyskali przez cały turniej ani jednego pkt minusowego ich kadry mieściły się w 90 procentach w fazie grupowej w przedziale 95,/97mln maks, Bardzo mocno zasłużona wygrana tej ekipy, jestem pełen podziwu organizacji tej ekipy, nigdy o nich nie słyszałem ani nie grałem, nawet nie było okazji o nich usłyszeć na podwórku międzynarodowym, a to jestem mega solidna ekipa, potrafiąca się w bardzo szybki sposób zorganizować.
A wy panowie co myślicie tak na chłodno o całym turnieju? Komu się w nim grało dobrze ? Komu się tak naprawdę podobały te rozgrywki tak szczerze pisać. -
Thank you everyone for participation in the Tournament! It was really big thing and a pleasure for the Polish Sparta Crew to organise such a Tournament with great other Crews and managers !
Congratulations to all individual winners and the Total ReBorn Crew for the best crew of the Tournament. They were last Crew that joined the Tournament, and finished it with 0 penalty points.
Well done to all Polish and Foreign Crews!
Hope you have enjoyed the 3 rounds, and awards will be announced today!Good Luck to the Final 16 in the last round for the best individual player!