• Dutch Users

  Beste osm stafleden. De afgelopen weken hou ik de transferlijst goed in de gaten. Ik kan niet spreken over cheaters of iets dergelijks.
  Wel valt het me op dat de concurrenten en voornamelijk sommige veel makkelijker en duurdere spelere kunnen verkopen aan t buitenland. Ik denk dat dat automatisch word gesimuleerd, alleen zo kan ik mijn concurrenten moeilijk concurrentie bieden. Ik heb al verschillende malen spelers goedkoper op de transferlijst gezet. Maar het heeft nauwelijks effect. Om een voorbeeld te noemen een van de managers koopt gueye 30+jaar voor 33 miljoen en in 2dagen word hij verkocht voor 62 miljoen. Aub doe hier iets mee, ik gun t de andere managers van harte maar hoop dat er wel een verandering komt bij mijn account. Spelers mogen best iets sneller verkocht worden. Mvg

 • Moderator NL

  @28alexdesouza28_nl

  Hoi,

  Ik snap dat het vervelend is als je concurrenten meer spelers verkopen dan jij, maar er is weinig mis met het transfersysteem. Je moet vaak ook wat geluk hebben. Wie weet verkoop jij straks ineens een aantal spelers op een rij en verkopen je concurrenten bijna geen spelers.