-
Arkadaşlar merhaba, aklıma takılan bir konu var. Ligimdeki bir menajer Neymar'ı transfer etti. 104-105 seviyesine kadar geliştirdi ondan sonra başka(Hollanda, Türkiye) bir lige sattı diyelim. Kaşifle benim bu oyuncuyu alma şansım var mıdır? Kaşif ararken transfer olduğu ligi seçip +85 yapsam, ben 105 seviyesindeki Neymar'ı bulup alabilir miyim?
Yoksa kaşifle orijinal takımında, ligin başındaki seviyesiyle mi görünür? Tecrübe eden arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.
Herkese iyi forumlar
-
@mehmet-sefa-reis kaşifiniz söz konusu oyuncuyu orijinal hali ile bulabilir.
-
@sirfearless said in Ligimden transferle giden oyucuyu kaşifle bulabilir miyim?:
@mehmet-sefa-reis kaşifiniz söz konusu oyuncuyu orijinal hali ile bulabilir.
Buna ek olarak bir tane kaşif etkinliği oluyor (formda, oyuncuları bulun gibi birşeydi) o zaman oyuncuların normal genlerinden daha fazla çıkıyor formda olmayan 80lik kaleci bana kaşiften 96lık olarak gelmişti ama tam 105lik çıkmaz zaten şuan bu özellik yok
-
@mehmet-sefa-reis daha önce böyle bir transfer gerçekleştirdim. Uruguaylı Valverde 95 e kadar geliştirdim daha sonra direk sat ile gönderdim. Bir hafta sonra kaşifle yine 95 ile geri almıştım. Arama yerine ülkesi, yaş ve değerini yazmıştım. Ayrıca satıldığı takımı transfer listesinde görebiliyoruz, kaşifden ligini de seçersek oyuncuyu daha rahat buluruz.
-
@mehmet-sefa-reis Merhaba, tam olarak kaşif bu şekilde çalışmaz. Liginizde geliştirip satılan bir oyuncu tekrar ana stat değerleriyle bulunamaz. Bu aradığınız oyuncu transfer listesine düşebilir veya kaşifte bulma ihtimaliniz var fakat kaşifin belirli bir oyuncuyu getirmek yerine ayarladığınız kriterlere en yakın oyuncuları getireceğini unutmayın.
İyi oyunlar.