IMPORTANT - CITIȚI, VĂ ROG! • Salut managerilor! Bun venit la forumul de ajutor! Te rugăm să citești toate aceste informații din acest subiect înainte de a folosi acest forum.

  Acesta este un forum în care membrii OSM pot pune întrebări în legătură cu jocul. Nu este un forum de discuții deschise. Acesta este un forum simplu „întreabă - primești răspuns”. Odată ce întrebarea a primit răspuns subiectul se va închide.
  În acest subiect poți găsi diferite articole cu informații diferite. Subiectul este structurat astfel:
  » Introducere
  » Regulamentul forumului
  » Cum să acționăm
  » Întrebări frecvente, obișnuite
  » Probleme la cumpărarea tichetelor
  » Securitatea contului
  » Index de legături

  REGULILE FORUMULUI

  Te rugăm citește acest regulament pentru forumul nostru:
  arrow Limbajul nepotrivit, abuzurile (înjurăturile), profanările, discrimnarea, spam-ul și imflamarea discuțiilor nu au ce căuta pe acest forum. Același lucru este valabil și pentru critica publică neconstructivă la adresa muncii și / sau a verdictelor moderatorilor, echipei OSM și a proprietarilor jocului.
  📌 Publicarea de „caz închis” sau altceva similar va fi considerat spam.
  📌 Te rugăm nu promova alte pagini concurente.
  📌 Încearcă să limitezi folosirea MAJUSCULELOR și semnelor de exclamare atunci cand scrii.
  📌 Încearcă să limitezi folosirea excesivă de smiley-uri.

  CUM SE FOLOSEȘTE ACEST FORUM
  Credem că multora dintre voi vă place să ajutați pe alți manageri și apreciem asta. Dacă ești 100% sigur de răspuns și acesta nu a fost dat deja, ești liber să răspunzi. Totuși, dacă nu ești 100% sigur sau răspunsul a fost deja dat, atunci nu mai scrie nimic. Răspunsurile eronate vor induce utilizatorii în eroare.

  Așa cum s-a prezentat și mai sus, acest forum este simplu, de tipul întrebare, răspuns, subiect închis. Dacă simți nevoia să discuți răspunsul primit la întrebare ești liber să o faci pe forumul Discuții generale despre OSM. Întrebări despre tactică? Aici e pentru tine, avem un subiect dedicat despre tactică unde poți căuta sfaturi în această privință.

  Subiectele nu vor fi mutate mai sus (bump). Pune întrebarea și încearcă să aștepți liniștit până primești un răspuns. Este destul de probabil să primești răspuns de la cineva care va fi prin preajmă.
  Dacă ai o sugestie - folosește forumul Discuții generale.
  Pentru pălăvrăgeli - folosește forumul de discuții adecvat.
  Vezi că avem și un forum dedicat echipajelor pentru managerii care sunt membri în echipaje.

  Respectarea acestor reguli ne va permite să te ajutăm într-o manieră plăcută tuturor. Dacă hotărăști să nu le respecți, riști să aplicăm sancțiuni.

 • Community Manager

  OFERTE SPECIALE
  Oferte de la Business Club sunt responsabilitatea partenerilor noștri. Puteți verifica starea ofertelor dvs. pe fiecare perete de ofertă (pe App / site-ul nostru) făcând clic pe link-ul din partea de jos a link-ului Support / Miss monede.

  De asemenea, puteți să îi contactați prin același proces dacă credeți că durează prea mult timp (unele pot dura mai mult de o săptămână).

  PUNCTE MANAGER
  Vă rugăm să citiți această explicație, luată din tema Întrebări frecvente pe forumul OSM. Cred că vă va clarifica îndoielile cu privire la modul în care punctele de manager și clasamentul OSM funcționează.

  Î: Cum funcționează clasamentul managerilor? Punctele managerului meu sunt mai mult decât cele afișate acolo!

  R: Fiecare slot pe care îl aveți are un clasament individual. Dacă joci pe toate cele 4 sloturi, vei avea 4 poziții în clasament. Poziția afișată în profilul utilizatorului este slotul cu cel mai înalt clasament. Punctele luate în considerare pentru a vă determina poziția în clasament se calculează astfel:
  • Punctele din ultimele 180 de zile vor conta 100%.

  • Punctele câștigate în următoarele 520 (de la 180 la 700) de zile vor conta mai puțin pe diferite niveluri de procent până când acestea vor fi în cele din urmă numărate la 1%.

  • Toate punctele mai vechi de 700 de zile vor conta 1% pentru total.

  CODURI PROMO
  Codurile promoționale sunt date la întâmplare pentru evenimente speciale. Nu este activă pentru moment.
  Trebuie să țineți cont de site-urile noastre sociale (Facebook și Twitter) și forumurile noastre. Sunt anunțate acolo.

 • Community Manager

  Pentru orice bug completati :

  Login:

  Account:
  Date & time:
  Server:
  Language:
  Partner:
  Screenshot(s):
  Brand/type device:
  Browser:
  Version tested:
  Environment (live / staging / test):
  Precondition:
  Step-by-Step description:
  Expected result:
  Actual result: