Puncte de manager
-
Salut, am si eu o intrebare am terminat mai multe sezoane iar punctele cumulate ajung undeva la 30 mii, iar in clasamentul general am doar 18.700 de puncte. Cum se aduna punctele in clasamentul general cele 18 mii de care v am zis? Trebuie sa castigi neaparat titlul sau cupa in sezonul respectiv ca sa se adauge la clasament? Multumesc
-
@Jessy-Mot Toate punctele castigate se adauga pentru fiecare slot in parte indiferent de ce obiectiv atingi. Ideea e ca se adauga la clasament in procent de 100% doar punctele castigate in ultimele 6 luni. Nu stiu exact sa iti zic dar ca si o aproximare sau exemplu pot sa zic ca pentru luna 7(obtinute acum 7 luni) se pot lua in considerare 75%, pentru luna 8 poate sa fie 65%. Si tot asa pana dupa o perioada cand punctele mai vechi o sa fie luate in considerare 1%. Am vazut la un moment dat o explicatie pe forumul in engleza dar nu mai tin minte procentele.
-
@Jessy-Mot Salut! Dupa cum ti-a spus si Ioan Maties doar punctele din ultimele 6 luni se iau in considerare 100% iar dupa 6 luni punctele facute vor conta mai putin la suma totala ajunganduse la 1% dupa aproximativ 2 ani.