Yeter artık isyan ediyorum. Herkes okusun ve cevaplasın lütfen.
-
Ligde şans eseri ilk takımı ben aldım ondan sonra bütün takımları başka bir menajer kapatmış. Ben sonradan durumun farkına vardım arkadaşın hileci olduğunu kanıtladım ve ceza aldı sadece 2 tane hesabı kapandı ama önemli değil ana hesabı kapandı sonuç olarak. Bu arkadaş hemen gelmiş yeni bir hesap açıp ligde aynı takımı almış. O hesaptan ana avrat küfür ediyor. Şimdi ben bu arkadaşa küfretsem hoş bir durum mu ? Tabiki değil. Ben bu tarz küfürleri işitmeye devam etmek zorundamıyım? Tabiki değilim. Ligim bittiği an oyunu bırakacağım çünkü bende insanım ve zoruma gidiyor. Oyuna yatırdığım onca tokenler alın sizlerin olsun. Daha önce bu durum defalarca kez dile getirilmesine rağmen neden kullanıcıyı engelleme butonu gelmiyor? Tamam engellenen kişi ligimde takım alsın diyelim ama ben küfür işitmek zorundamıyım? Bir tane engelleme butonu koymak bu kadar zormu? Koskoca oyun bir tane mesaj engelleme butonu koymaktan acizmidir? Hayır bizim anamıza bacımıza sövülmesinden zevk mi alınıyor yani durum nedir? O kadar bu konudan dolayı dert yanan olmuş moderatörlerin tek yaptığı anca yok diğer menejerlere soralım yok bi aramızda tartışalım olmuş. Hayırda neyi tartışıyorsunuz ya? Yok yok anasına bacısına iyi sövememiş biraz daha katlansın filan mı diyorsunuz. Yeter ya ben kimsenin çocuğundan küfür işitmek zorunda değilim. Moderatörlere sesleniyorum BU SÖYLEDİKLERİMİ DUYUN lütfen gereğini yapıp şu oyunda en azından mesaj almayı engelleme butonu koyun az biraz emek verip oyunun gelişmesi için katkıda bulunabilirsiniz. En azından hileciler hile yapıp cezasını aldı diye ben küfür işitmek zorunda kalmam.
-
Merhaba, şikayetçi olduğunuz veya rahatsızlık duyduğunuz tarafınıza gelen küfür veya hakaret içeren mesajları ekran görüntüsüyle(kırpılmadan) birlikte tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail olarak atabilirsiniz veya ekran görüntüsünü resim upload sitelerinden birine upload edip rapora resim linkini koyabilirsiniz.
Ek olarak bu ve buna benzer öneriler daha önce Gamebasics'e taşınmış.
Her öneri Gamebasics'e taşındığı andan itibaren süreç gerektirmektedir lütfen sabırlı olunuz.İyi oyunlar.