• Hungarian Users

    Vannak ezek a pontok amiket minden mérkőzés végén ad a játék. Kicsit durva, hogy vereség esetén levon több mint 1000 pontot, győzelem esetén meg ad 300-at, de csak akkor ha erősebb menedzsert verek meg, amúgy ilyen 90 pontot ad csak. tehát ha a 4 fiókomba kikapok az mínusz 4000 pont, Több mint egy hétig zsinórban nyernem kéne mind a 4 fiókba, hogy visszaszerezzem azt amit 1 nap alatt levont a játék. Tudom, hogy a szezon végén hozzáadja az egész szezonban gyűjtöttet, de akkor sem fer ez a pontkülönbség. A Bohóc: A meccs végén az a hazudós nyomoronc, aki olyan tippeket akar adni ami baromság. Nyerek 4-0-ra azt mondja a meccs végén a kapitány nem tudott megbirkózni a feladattal. Kikaptam 4-0-ra Azt mondja ez a bohóc a zónavédekezés megfelelő taktika volt. Következő a szögletrúgó jó játékos, de a szögletrúgás nem az ő asztala. 5 szögletből 3 gól lett! MIÉRT AKAR FÉLREVEZETNI A JÁTÉK?

  • Hungarian Users

    @xxxstars A mai 0-4 re nyertem. azt mondja az emberfogás nem volt eredményes. ha kikaptam volna akkor azt mondja, hogy az emberfogás eredményes volt?

  • Community Manager

    Nem, azt szerette volna mondani, hogy hosszabb távon jobb ha mást állítasz be, mert lehet hogy ebben a szezonban ez a játékos már nem szerez gólt. Rúgott most x gólt, aztán ennyi volt.