• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Çoklu hesap kullanımı ve şikayet sorunu

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
3 Posts 2 Posters 127 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • B Offline
    B Offline
    ByMonster Turkish Users
    wrote on last edited by
    #1

    Öncelikle merhabalar bu oyunu yıllar önce oynuyordum ve 1.5 ay önce dönüş yaptım. Merak ettiğim bazı şeyler mevcut o yıllarda da aynı lig üzerinden bir kaç hesap açıp transfer yapan şahıslar vardı şuan da bunlar devam ediyor gördüğüm kadarıyla.

    Adam geliyor beni kupada çeyrek finalde eliyor sonra yetmiyor oynadığı diğer hesaplardan karşımda antreman kampı basıyor ve lig şampiyonluğundan da eliyor beni. Defalarca şikayet ediyorum dönüp bakan yok. Bu hesaplar arasında takımların oyuncularını satıp para stokluyor sonra kendi işe yaramaz oyuncularını maksimum fiyattan yan hesaplarına satıyor. Orada bulunan iyi oyuncuları da kendi takımına minimum fiyattan alıyor. Şikayet sonucunda mail ile onay lazım diyor gelen maile giriyorum onaya basıyorum açılan sayfa da opps bildiriminiz zaten etkinleştirildi gibi bir uyarı çıkıyor karşıma. Adam bana alay eden mesajlar filan atarak yüzsüzlük yapıyor üstüne. Sorması ayıp 1.5 aydır devam eden ligde böyle tipler yüzünden neden oynuyoruz biz bir şey yapılmayacaksa ? Kupadan elenelim şampiyonluğu buna kaptıralım bunun geri dönüşü olacak mı benim 1.5 aylık emeğim hiç olduktan sonra ??

    B KALKAN HAMZAK 2 Replies Last reply
    0
  • B Offline
    B Offline
    ByMonster Turkish Users
    replied to ByMonster on last edited by
    #2
    This post is deleted!
    1 Reply Last reply
    0
  • KALKAN HAMZAK Offline
    KALKAN HAMZAK Offline
    KALKAN HAMZA Turkish Users
    replied to ByMonster on last edited by
    #3

    @bymonster Merhaba, maillere yoğunluğa bağlı olarak ortalama 72 saat içinde cevap verilmektedir. Buraya yazmanız süreci hızlandırmaz, lütfen sabırlı olun.

    Forumlarda hile bildirmek yasaktır lütfen Forum Kuralları'nı okuyun.

    1 Reply Last reply
    0

  • Login

  • Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular