• Hungarian Users

  Hihetetlen hogy ilyen szinten szivat a játék! Több mint egy héten keresztül nem tudtam CM-et igazolni, mert nem volt az átigazolási listán csak 1 db 16 millióért már a negyedik fordulóba! A tizedik fordulóba tudtam csak megvenni. Nagy nehezen összejött rá a pénz, erre a legelső meccsén LESÉRÜL 6 HÉÉÉÉÉÉÉTREEEEEEE! UNDORÍTÓ BUGOS szar OSM! Miért nem lehet az átigazolási listát frissíteni két naponta? Az előző ligámban 2 hétig nem volt az átigazolási listán LB! Úgy elveszi az ember kedvét ez a szemétség, hogy arra nincsenek szavak! Gondolj bele, 2 évig vársz egy új autóra, összegyűjtöd nagy nehezen a pénzt rá, aztán a feleséged, első nap totálkárosra töri! Gondolom nyugodt tudnál maradni.

 • Hungarian Users

  @xxxstars Ez nem bug.A ligában részt vevő managerek piaci aktivitása nagyban befolyásolja a piac frissülését.Ha a managerek passzívak az nem jó.De végső mentsvárként ott a scout,posztra hozathatsz bárkit.Igaz nem 1,hanem 15 coinsért.A sérülés meg mindig benne van a játékban,akár a valóságban.Peched volt.

 • Community Manager

  Az átigazolási lista naponta nyolc alkalommal frissül, nyolcszor tesz fel új játékosokat, szerintem ennyi bőven elég. Felesleges ennyire ragaszkodni a pontos pozíciókhoz, nem számítanak olyan sokat, mint ahogy azt néhányan gondolják.

 • Hungarian Users

  @star-wars-67 Persze hogy benne van a sérülés. Nem is ez a baj, hanem az, hogy mindig a friss drága igazolás sérül meg. van egy 73-as átlagú keretem, veszek bele egy 85-ös játékost, az 70% hogy az első meccsen lesérül. Még az se lenne probléma, ha lesérül 1-2 meccsre, de rendszeresen 6 meccsre sérül. Úgy meg szart nem érek vele, adhatom el olcsóbban mint vettem. Mindig így járok.