Ranking punktów menadżerskich
-
Bitwa przegrana, cel daleko + 225
Bitwa wygrana, cel osiągnięty - 794
Bitwa wygrana, cel osiągnięty, wygrana w bitwie + 629.
Jakieś pomysły skąd to? -
@Dooshek na pewno składa się na to wiele czynników. Czyli Dywizja w jakiej jesteś. @jasiuk88 widziałem, że ma poziom 10 - dlatego dostaje pewnie dotkliwsze kary za porażki ze "słabszymi graczami" - czytaj, z niższych dywizji.
Chodzi pewnie też o poziom rywali.
Możesz zagrać świetna bitwę z samymi ogórkami z niskich poziomów, za co dostaniesz mało medali, a możesz doznać klęski grając z silnymi rywalami z 10 poziomu. Będziesz nisko, ale dostaniesz sporo punktów, bo uda Ci się raz czy 2 wygrać i zgarnąć miliony medali za samo wygranie meczu.
Mechanizm chce być na siłę sprawiedliwy, ale różnie to wychodzi...
Dlatego ja już od dawna nie patrzę na żadne medale czy punkty menadżerskie.. -
@Majkelowich Czyli polega na to aby karać tych lepszych graczy? W Polsce sporo graczy topowych ma poziom 8 lub 9 bo mnóstwo medali tracą w turniejach z mocnymi graczami. Ten system premiuje gre z ogórkami aby zdobywać pkt. Chociaż właśnie nie ma to sensu jak przy 3 porażkach w całej lidze dostaje minusowe pkt gdzie przegrałem z graczami z 9 poziomu... Wiem że nie ma co patrzeć na medale ale jesy to naprawdę głupie i promuje nowych graczy i lepiej założyć nowe konto niż grać tak jak ja...
-
@Dooshek co do naszego "Top" polskiego to sądzę że to nie przypadek że takie ligi mają z ogórkami... nikogo nie złapałem za reke ale z jakis powodow zaden z nich raczej nigdy nie grali w topowej grupie czy turniejach a ostanio system zgłaszania multikont nie działa najlepiej i to obserwacja na podstawie top światowego
-
@Majkelowich również przestałem na te pkt patrzeć.
-
@jasiuk88 ostatnio na Whatsappie CCW typ przyznał się do 3 kont.. ja zgłosiłem typa, porzuciłem temat Dovco który go zgłosił i jeszcze dwójka osób go zgłosiłam... Teraz nie sprawdzałem,ale na początku grudnia miał jeszcze aktywne wszystkie 3 konta.
-
@Dooshek niestety sam tez miałem sytuację zs zgłaszalem i nic nie zostało z tym zrobione. Niestety od czasu kiedy raporty zostały przerzucone na platformę i nie mogą być zrobione przez członków polskiego sztabu działa to bardzo słabo.
-