• Romanian Users

  Dupa 13 ani fara intrerupere pe OFM cu putina tristete datorita faptului ca a disparut din joc exact elementul cel mai interesant- forumul, uit incetisor de joc.
  Nu puteam sa plec fara sa va spun ca ma enerveaza la culme ca au stricat jocul asta 🙂
  De fapt au stricat tot mai putin simularea si tacticile, parca s-au intors la primul motor din 1900 toamna adica din 2008 ca rezultatele mele par din ce in ce mai bune, ca pe vremuri 🙂
  Insa asta cu punctele de manager m-a facut sa-mi pierd si ultima motivatie din jocul asta...CUm joc eu cu un singur cont- cu principalul, eram pe locul 500 in lume si cred ca in primii 50 in Romania...acum e dezastru 🙂

  Sper sa mai vedem un roman campion mondial pe aici...asta daca nu cumva o sa strice si competitia asta 🙂

 • Romanian Moderator

  @doru-vasile Te inteleg Doru, asa cum inteleg o multime de "legende" romanesti si nu numai. Suntem intr-o noua era a OSM unde noi nu mai contam, conteaza doar cei noi, cei ce "investesc" in joc si cam atat. Cu ce am fost noi invatati, cu ce ne-am obisnuit s-a dus pe apa sambetei. Multi s-au retras dupa ce au disparut tichetele si au aparut aceste BC, multi au disparut dupa ce a murit forumul vechi, multi s-au retras dupa ce bataliile clasice au fost scoase si acum se retrag cam toti cei vechi dupa inlocuirea punctelor de manager cu aceste divizii si medalii.
  Este jocul lor, afacerea lor, gandirea si politica lor....cine continua trebuie sa respecte politica actuala, cine nu va fi nevoit sa lase acest joc dupa ani buni de cariera si amintiri frumoase si/sau mai putin frumoase.

  Un mesaj am pentru aceste "legende"....sunteti si veti fi mereu numarul 1 in amintirea noastra pe OFM si OSM si numele vostru cu siguranta nu va fi uitat. Va doresc succes in viata si tot binele din lume!

 • Romanian Moderator

  @doru-vasile Au stricat si CM-ul Doru! Anul acesta s-a anuntat ca nu se mai poate organiza CM (asta dupa ce anuntasera initial ca se joaca). Din ce cauza? Tocmai de asta...ca din cauza medaliilor nu-si dau seama cum sa gandeasca un sistem de calificare in momentul asta.
  Pacat...s-a cam dus pe apa sambetei totul...
  Respect Doru!


 • @doru-vasile
  Ce ar mai fi de spus Doru... cateva lucruri sunt clare:

  • forumul e mort ( de la postarea ta de acum 1 luna si jumatate au au mai fost 5-6 postari pe tot forumul )
  • jocul este de kko
  • cei vechi mai jucam doar din inertie si de dragul colectivului

  PS: iti doresc "pensie" placuta si mai intra din cand in cand pe aici sa vezi ce "minuni" au mai facut genialii astia de la GB


 • Tot revin si eu aproape zilnic cu speranta ca vor reintroduce bataliile, dar degeaba. Pacat, au stricat un joc frumos.

 • Community Manager

  @mrapsmokealeks said in La revedere:

  Tot revin si eu aproape zilnic cu speranta ca vor reintroduce bataliile, dar degeaba. Pacat, au stricat un joc frumos.

  Alea vechi 100% nu vor mai fi .