A pontszámítás és a vicces sárgák esete, azaz OSM Saga S01EP01


 • Csókolom,

  Érdeklődni szeretnék, ogy lehetséges a következő?
  Én elhiszem, hogy vereségre mínusz pont jár, DE!!! Mikor egy gép ellen 22, egy másik játékos ellen 40-45 plusz pontot szerzek, egy vereség ennyit érne?
  Vereség -1400, vereség gengébb menedzser ellen -200????
  Mit jelent a gyengébb? Az hogy kevesebb a pontja, vagy épp még nem a Legenda divízióban van? Miért lenne ettől még gyengébb?
  FU_01.PNG
  A vicces fiúcska (aka Bohóc) szerint persze a balszerencsén megy el egy-egy meccs. (Amúgy hol lehet kikapcsolni a vicceskét?)

  Vagyis durva számítások szerint, ha egy kevesebb ponttal rendelkező menedzsertől kikapok, majd nyerek, cca. 1500 mínusz ponttal végzek. Ahhoz, hogy egálban legyenek a pontjaim (Divíziók állítólag), a legjobb és derűlátóbb becslés szerint is 50 meccset kell nyerjek, vegyesen gép és más menedzserek ellen. Huncut 😄
  cupp.PNG

  És akkor még meglepiként megemlíteném kedvenc sárga lap típusomat (a komolytalan "Egyértelmű gólszerzési lehetőség akadályozása" mellett):

  Sarga_abszurd_002.PNG
  Sarga_abszurd_001.PNG

  A labda mozgásának akadályozása nem a védő/játékos feladata?

  Kérek egy illetékest, adjon megnyugtató válaszokat 🙂


 • Kérdezni szeretném továbbá, hogy a felugró ablakokat (VIP liga, továbbjutás a Győztesek Kupájába), hol lehet kikapcsolni?
  Eléggé annoying állandóan ezeket a felugró ablakokat látni, minden egyes főoldalra visszatérés esetén.

  847f40e5-dac2-4249-85e0-e0e988ed892f-image.png

 • Hungarian Moderator

  @fiatalur
  megnyugtató válasz nincs, így találták ki és így konfigurálták a játékot, ennyi, nem lehet vele mit csinálni.
  Nagyon huncut a játék.

 • Hungarian Moderator

  @fiatalur
  sehol, venni kell egy reklám nélküli érme csomagot és nem ugrálnak fel ezek a hirdetések.

 • Community Manager

  Bőven jól van ez így, kikaptál egy nálad tapasztalatlanabbtól (kínos...), a játék meg is büntetett érte. Minél magasabb szinten játszol, annál nagyobb a büntetés. A dolog persze fordítva is igaz, a tapasztalatlanabb (vagyis alacsonyabb divízióban játszó) menedzsereknél kevesebb a levonás és nagyobb a jutalom győzelem esetén. Ez van, a játék ezzel nehezíti meg a "legendák" dolgát. Most gondolj bele, mi értelme lenne a legmagasabb divízióban játszani annak a lehetősége nélkül, hogy mondjuk visszapottyansz eggyel lejjebb? Nyilván végtelenül izgalmas lenne a játék és még véletlenül sem válna unalmassá. Így lett kitalálva, ezt kell szeretni. Aki magas szinten akar játszani, annak folyamatosan kell hoznia az eredményeket.

  A sárga laphoz nincs mit fűznöm, majd átírom valami izgalmasabbra... vagy nem, mert eddig az égvilágon senkit sem zavart és az eredetiben is így van.


 • @scottibrahim Nem kínos. Azért köszönöm a megnyugtató és támogató szavaidat 😂 😆 👎

  A téma zárható, ne akadályozza a labdát 🕶

  @chypy20 Kár hogy a felugrókat nem lehet kikapcsolni. Azért köszönöm 🙂