• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Transfer Market

Destek
    2
    3
    72
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • K
      knkcmn last edited by knkcmn

Arkadaslarimizla oynadigimiz yeni bir lig kurduk. ligin ilk maci bugun oynandi ilk gun belirli bir saatten sonra 4 oyuncudan daha fazlasini satamadim. transfer markete koydugum oyuncularla arkadaslarimin sattigi butun oyuncular yas reyting fiyat her sey ayni. ligde sadece benim oyuncum satilmiyor sebebi ne bunun 3 gun oldu oyundan sogumaya basladim artik yeter. gercekten ligde cok genc yuksek reyting oyunculari pazara koydugum halde bot kesinlikle gelip almiyor. arkadaslarim da cekmiyor. benim disimda herkesin oyunculari satin aliniyor.

K 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        knkcmn @knkcmn last edited by

@knkcmn transfer sans isidir. gunde 8 kere gerceklesir. satilmayan oyinculari degistirip oyuncu satabilirsiniz tarzinda seyler yazacaksaniz cevaplamayin. cunku satmaya calistigim oyuncularin hepsi birebir satilan giden oyuncularla ayni ve sadece bir tek 4 gundur ben adam satamiyorum.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • O
          oguzhan3407 last edited by oguzhan3407

@knkcmn

Merhaba,

Transfer durumları şans işidir. Transfer simülasyonları günde 8 kez gerçekleşir fakat bu her simülasyonda sistemin oyuncu alacağı anlamına gelmez. Bazen gücü yüksek pahalı bir oyuncu 2,5 katından ilk transfer simülasyonunda satılabileceği gibi, bazen de gücü daha düşük ve daha ucuz bir oyuncu günlerce transfer listesinde satılmadan durabilir. Bu gibi durumlarda satış listesine koyulan oyuncuları değiştirmeyi ve nispeten daha düşük değerdeki oyuncuları listeye koyup şansınızı artırmayı deneyebilirsiniz. Fiyat arttıkça oyuncuların satılma ihtimalinin zorlaşacağını unutmayınız.

İyi oyunlar.

Turkish Forum Moderator

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1
          • First post
            Last post