Értesítések
-
Jól működnek az értesítések. Figyelmeztetett a játék, hogy legyek óvatos, mert az ellenfelem edzőtáborba ment! Abban a pillanatban beléptem, és láttam, hogy már vége a fordulónak! Még időben szólt.
Annyiszor kértem már, hogy töröljék el az edzőtábort, mert csalásnak minősül! Csak az amatőrök használnak edzőtábort. Nem tudsz edzőtábor nélkül nyerni, akkor nyomorék vagy, nem neked való ez a játék.
-
@xxxstars 48 tokenem ment el, mert a játékosmegfigyelő nyomorék! Hihetetlen hogy az egész szerveren nincs Belga 85+-os játékos! Se támadó, se védő, se középpályás? Hoz nekem Franciát, Németet meg mittudomén milyet! Megérteném, ha elfelejtettem volna a nemzetiséget beállítani, de nem így történt! (Nem találtam megfelelő játékost, ezért féláron végeztem a feladatot, a tokened fele visszautalásra kerül, ha nem igazolsz a hozottakból!) Marha érdekes, hogy mindig az hiányzik az átigazolási listáról amire szükségem van, mintha szándékosan hátráltatna a játék! Ha CM-re van szükségem, akkor szinte csak CDM meg CAM van. Ha CAM hiányzik, akkor tele van CM-el de CAM nincs! A szélső védőkről nem is beszélve! Van, hogy egész szezon alatt nem kerül RB az átigazolási listára!
-
@xxxstars Nem kell a posztok bűvöletében élni.Bár jól mutat a csapat,ha mindenki kizöldül de nincs számottevő jelentősége.Belga és nincs 85-ös? Hát szerintem de Bruyne az.Tielemans alapból nem,de közel van hozzá.Meg ha esetleg más csapat már leigazolta,akkor neked már nem tudja elhozni a scout.Ha nemzetiséget akarsz gyűjteni,ezeket érdemes brazil,angol,spanyol,holland,portugál,olasz,francia.Ezek között bőven találsz 85 felettit (fiatalt is),valamint 80-85 közötti jól fejleszthető fiatalt.Azt meg szerintem te sem gondoltad komolyan,hogy az OSM bármelyik servere rád lenne szállva...
-
@xxxstars de itt vannak a 85+os belgák
-
@star-wars-67 Ezekből csak Hazardot, meg De Bruynet tudta volna hozni, mert a többi a csapatom tagja volt. De nem volt meg a 6 belga játékos, ezért a játékosmegfigyelőt használtam. Persze, mikor nem hozott senkit, később már volt az átigazolási listán 1