• Hungarian Users

  Sziasztok! Megint az edzőtábor a problémám. Valamit javítsanak már ezen, mert agyvérzést kapok miatta, hogy amatőr emberek miatt szar helyezéseim vannak, hogy edzőtábor nélkül nem tudnak játszani! Most 1-6-ra kaptam ki mert az a gyáva kutya a meccs kezdés előtt fél perccel indította az edzőtábort! Mire betöltött a játék addigra már ment a meccs, és akkor már hiába nyomnék edzőtábort, gondolom! Vagy számít ha meccs közben indítom el? Javaslat: Az edzőtábort a mérkőzés kezdése előtt 1 órával már ne lehessen indítani! Viszont így a probléma ugyanúgy fennállna mert fél perccel az idő lejárta előtt ha edzőtábort indít ugyanúgy megszívatná az ellenfelet az edzőtáborral mert nem tudna reagálni. Megoldás: Ha edzőtábort indít az ellenfél akkor a reagálási lehetőséget meg kell engedni a meccs kezdéséig.

 • Hungarian Users

  Gondolod, hogy bármi változni fog ? 😄 Figyelni kell a meccs kezdetekor, meg még pár percig.. nem hosszú idő mire leszimulálja a meccset. Egyébként ha meccs közbe nyomod el, az is számít még.

 • Hungarian Users

  @xxxstars Nagyon amatőr lehetett,ha zárt ajtó nélkül szimu kezdete előtt benyomta a tábort..🤤 egy profi már az előkészületi napok alatt megfigyeli mikor van a szimunak vége és ha táborozik akkor zár,vagy a szimu vége előtt 1-2 peccel nyom a táborra.Kár az edzőtábor miatt rágódni,a játék része és el kell fogadni.Amúgy a tábort is meg lehet fogni,vannak kifejezetten táborfogó taktikák amik jó eséllyel x-re vagy akár táborverésre is alkalmasak.

 • Hungarian Users

  @star-wars-67 Nem 1-2 perc volt, hanem fél perc. Így esélyem nem volt reagálni rá.

 • Hungarian Users

  @rronika Igen, van rá esély. Panaszt tettem a pont különbségek miatt is, vereség esetén mínusz 1400, győzelem esetén max 200 pont volt, és változtattak rajta.