⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
-
8 kolejka grupy C
Tabela grupy C
9 kolejka grupy C -
@łysy-bolcownik powrot na miejsce lidera po waznej wygranej na wyjezdzie z 3cia druzyna. Sam nie wierzę. Moj cel to byl półfinał a na razie 20 pkt bilans 6 2 0
To dopiero poczatek ale juz przewagi powstają -
Grupa D
kolejka 6
kolejka 7
-
grupa D
kolejka 8
Tabela ligowa
-
@maziu90 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
widze ze Ty miales ciekawy mecz 3:3
No tak miałem wyjazd do 4 drużyny, także też nie za lekko, drugi mecz jak Ibrakadabra odpoczywał i drugi bez zwycięstwa ;[
-
This post is deleted!
-
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale przejmujesz po mnie rywali:P
-
-
9 kolejka grupy C
Tabela ligową grupy C
10 kolejka grupy C -
@łysy-bolcownik wiem, wiem juz pierwszy odprawiony xD żartuje, z szacunkiem dla rywala, ale 3 pkt dla mnie, A Ty dzis wpadka widzialem...
Jutro bedzie mi ciężko bo obrona sie posypała a wyjazd. Będzie wyzwanie -
@łysy-bolcownik ja nadal śnie, ale całkiem fajny sen...
Celem byl półfinał xD -
Mój cel był na cwiercfinal zeby za dużo nie odstawać od @Josue-Antonio który zlał mnie w mpg a wygrałem ligę jakimś cudem
-
@maziu90 Staram się gonić, ale takie mecze też się zdarzają, widziałem jak eryko zmienił taktykę w trakcie symulacji na 451 to pamiętając poprzedni mecz z nim i ja zmniejszyłem o 10 ofensywę i być może to był błąd, tak czy siak staję się chyba jego ulubionym rywalem, głowa do góry i walczymy dalej, ja chcę wygrać IMP, więc nie mogę się poddawać i zadowalać półfinałem.
-
@ochroniarz_123 jeśli chodzi o ćwierćfinał to ja tam cudu nie dostrzegłem, w zasadzie od początku do końca grałeś w innej lidze, w zasadzie sam ze sobą Przez pewien czas jeszcze trzymałem Twoje tempo, ale w końcu złapałem zadyszkę. Podobnie jak @Maziu90 moim celem był półfinał IMP stąd z nieco większym spokojem przyjmuje te seryjne porażki na tym poziomie Ciężko utrzymać optymalną formę cały rok. W jednej lidze idzie lepiej w innej gorzej, tak to sobie przynajmniej tłumaczę Pzdr i powodzonka w drodze do finału
-
No właśnie mi chodzi o to ze mój cel na cwiercfinal był trzymaj sie@Josue-Antonio będziesz w pierwszej 4 i awansujesz na półfinał znów inny plan jest aż dziwne ze w pierwszej 3 się utrzymuje no ale @konix1982 już mi depcze po pietach więc zaraz może sytuacja się zmienić jak już tak dobrze idzie póki co to trzeba mierzyć wysoko
-
@josue-antonio moj cel to półfinał ale jak wyzej pisalem na razie to śnie bo mam bilans 7 zwyciestw i 2 remisów w tym półfinale w grupie a
-
@łysy-bolcownik dzis mam z nim wyjazd, liczylem jeszcze na lekarke ale teraz wiecej niz jeden mecz to nie wylecza ani prawnik nie odroczy.... i tak tez sie stalo 4 obroncow mam tylko wiec bede musial zagrac pierwszy raz inaczej wyjazd. Co zrobic i tak jest ponad stan naprawde ale bez walki nie oddam nawet 1nego meczu
-
@josue-antonio a Ty w ktorej lidze wgl bo Cie znaleźć nie mogę...