Ligime Giriş Yapamıyorum.
-
Sezon bitti yeni sezonun hazırlık kampı başladı 4 gün oldu bekliyorum hata düzelir diye ama düzelmiyor. Herşey pasif durumda işlem gerçekleştirilemiyor. Bekledim düzelir diye ne güncelleme geldi nede düzeldi. Bugda kaldı sanırım ligim lütfen yardımcı olurmusunuz
Hiçbirşey işlemiyor.
-
@dobermanfc Merhaba,
Yaşadığınız sorun için üzgünüz,
Web site için:
Problemin kaynağı sizin kullandığınız cihazdan veya internet bağlantısından kaynaklı olabilir. Bazı VPN/Proxy yazılımları, kullandığınız virüs programı veya reklam engelleyici eklentilerde sorun oluşturabilir. Güncel bir tarayıcı kullanmıyor olmanız da sebep olabilir. Tarayıcı geçmişini ve çerezleri silip deneyin. Bunların kontrolünü sağladıktan sonra sorununuz çözülmezse farklı bir tarayıcıdan girmeyi deneyiniz.
Mobil için:
Problemin kaynağı sizin kullandığınız cihazdan veya internet bağlantısından kaynaklı olabilir. Bazı VPN/Proxy yazılımları, kullandığınız virüs programı, güç tasarrufu veya reklam engelleyici eklentilerde sorun oluşturabilir. Bunların kontrolünü sağladıktan sonra sorun çözülmezse uygulamayı tamamen sonlandırmayı veya uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyiniz.
-
Daha öncede yaşadım böyle sorunlar ufak tefek 1-2 gün içinde düzelmişti. Bu hatayı sezon bitip yeni lig sezonuna başlarken aldım hep bu seferde oldu ve düzelmedi. Tarayıcıdan da girsem, mobilden de girsem, pcden de girsem hep aynı
serverın bozuk ligi olarak kaldı öylece :’( lig bitene kadar sabredeceğim artık düzelmeyecek bu sanırım:’(
-
@dobermanfc Söylediğim ayarları uyguladınız mı?
-
Cevap gelmediği için konu kapanmıştır.