• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Cupa Invingatorilor

Suport
    3
    3
    138
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      Alexmike23 Romanian Users last edited by

Salut, baieti. Am si eu o nelamurire, n am mai jucat OSM de vreo 7 ani si nu mai sunt la curent cu actualele actualizari ale jocului, unele destul de placute. Inclusiv turnee precum Champions League, European, Mondial sau retro. Am terminat cariera cu Arsenal, am castigat campionatul si imi apare ca am un tichet pentru Cupa Invingatorilor. Asta inseamna ca m am calificat acolo cu Arsenal si voi continua cu toata munca actuala? Adica acelasi lot, extindere stadion etc.?

P Kings Dutza 2 Replies Last reply Reply Quote 1
      • P
        philips170 Community Manager @Alexmike23 last edited by

@alexmike23 said in Cupa Invingatorilor:

Salut, baieti. Am si eu o nelamurire, n am mai jucat OSM de vreo 7 ani si nu mai sunt la curent cu actualele actualizari ale jocului, unele destul de placute. Inclusiv turnee precum Champions League, European, Mondial sau retro. Am terminat cariera cu Arsenal, am castigat campionatul si imi apare ca am un tichet pentru Cupa Invingatorilor. Asta inseamna ca m am calificat acolo cu Arsenal si voi continua cu toata munca actuala? Adica acelasi lot, extindere stadion etc.?

Salut
        Da vei continua cu aceeasi echipa in cupa invingatorilor .

RO Community Manager

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • Kings Dutza
          Kings Dutza @Alexmike23 last edited by

@alexmike23 vei continua cu aceiasi echipa. Subiect inchis!

My life ... my daughters!
          RO Forum Moderator: 10.07.2019 - 13.02.2020
          RO Support Staff: 13.02.2020 - ∞

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1
          • First post
            Last post