• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Ajutor OSM

RO Language: Suport
    53
    153
    28510
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • kokoboy02
      kokoboy02 last edited by kokoboy02

Aveți nevoie de ajutor pentru a juca Online Soccer Manager? Aici trebuie să fiți!

Ex-Community Manager: RO

sg_gaz B 2 Replies Last reply Reply Quote 1
      • sg_gaz
        sg_gaz Romanian Users @kokoboy02 last edited by

Am intr-o liga pe contul principal si pana ieri a avut moderator un manager italian inactiv. Acesta a fost scos iar acum liga este fara moderator si inchisa. Este o eroare sau...?

sg_gaz NeverBackDown 2oo9 2 Replies Last reply Reply Quote 0
        • sg_gaz
          sg_gaz Romanian Users @sg_gaz last edited by

@sg_gaz said in Ajutor OSM:

Am intrat intr-o liga pe contul principal si pana ieri a avut moderator un manager italian inactiv. Acesta a fost scos iar acum liga este fara moderator si inchisa. Este o eroare sau...?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • NeverBackDown 2oo9
            NeverBackDown 2oo9 @sg_gaz last edited by

@sg_gaz Nu cred ca este nici un bug...se prea poate sa dureze putin pana o sa fie pus un nou moderator in locul celui inactiv...incerca sa dai invitatii altor manageri sa vezi daca se pot alatura si poate asa o sa primesti si functia de moderator...stiu ca eu la fel am patit acum mai mult timp si primisem eu functia de moderator

alttext

sg_gaz memo uno 2 Replies Last reply Reply Quote 0
            • sg_gaz
              sg_gaz Romanian Users @NeverBackDown 2oo9 last edited by

@NeverBackDown-2oo9 said in Ajutor OSM:

@sg_gaz Nu cred ca este nici un bug...se prea poate sa dureze putin pana o sa fie pus un nou moderator in locul celui inactiv...incerca sa dai invitatii altor manageri sa vezi daca se pot alatura si poate asa o sa primesti si functia de moderator...stiu ca eu la fel am patit acum mai mult timp si primisem eu functia de moderator

Am incercat sa trimit invitatii de pe laptop si aplicatie...imi spune ca liga este protejata. Pe mine asta ma nemultumeste, am liga inchisa si nu pot trimite invitatii.

NeverBackDown 2oo9 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • NeverBackDown 2oo9
                NeverBackDown 2oo9 @sg_gaz last edited by

@sg_gaz Cel mai simplu fa raport si cere functia de moderator

alttext

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • IoanMaties
                  IoanMaties last edited by

O sa mai apara imbunatatiri ale forumurilor? gen moderatorul unui echipaj sa poata sterge topicuri de pe forumul echipajului.

alt text

Octi 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • Octi
                    Octi @IoanMaties last edited by

@IoanMaties Nu cred că se va implementa așa ceva. Drepturile de moderator de echipaj nu îți mai dau acest drept. Forumurile nu cred că mai sunt corelate cu funcțiile în joc.

• mariusoprea
                      mariusoprea Romanian Users last edited by

Salut sunt mai nou pe noua versiune de osm vad la ceas ca am o sectiune faza urmatoare.Care este ideea ca nu am ajuns sa ma prind>

philips170 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                      • philips170
                        philips170 Community Manager @mariusoprea last edited by

@mariusoprea Este meciul urmator, nu faza urmatoare . Ceasul ala arata cat mai este pana la disputarea meciului urmator.

RO Community Manager

M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • M
                          MCL2003 @philips170 last edited by

Cum pot sa ma conectez la un cont de nu la mai folosit?

• catalinhhh.
                            catalinhhh. last edited by

Cum schimb și eu poza de profil, dacă e să fie?

alt text

philips170 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • philips170
                              philips170 Community Manager @catalinhhh. last edited by

@catalinhhh. Dai click pe avatar >>> profil >>>>> modifica 😉

RO Community Manager

• AdYtzA05
                                AdYtzA05 Romanian Users last edited by AdYtzA05

pe ce considerente se primesc punctele manager ?

NeverBackDown 2oo9 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • NeverBackDown 2oo9
                                  NeverBackDown 2oo9 @AdYtzA05 last edited by NeverBackDown 2oo9

@AdYtzA05 Sunt mai multe lucruri luate in calcul dar cele mai importante sunt:

• Adversarul cu care joci ce experienta are...daca este incepator primesti mai putine puncte dar daca este peste 50 de meciuri punctele cresc...un meci contra Computerului iti aduce putine puncte
                                  • Scorul cu care castigi un meci...cu cat mai mare cu atat mai bine
                                  • Obiectivul echipei contra care joci un meci...daca este ob 1 primesti mai multe puncte insa contra unui ob 13 sau 16 mai putine
                                  • Cat de activ este managerul cu care joci...daca a fost logat in ziua meciului primesti mai multe puncte dar daca a fost logat ultima data cu cateva zile in urma primesti mai putine puncte
                                  • Daca meciul castigat te-a ajutat sa avansezi in clasament sau chiar pe locul 1 primesti un bonus in plus

alttext

fixpix AdYtzA05 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                                  • fixpix
                                    fixpix Romanian Users @NeverBackDown 2oo9 last edited by

@NeverBackDown-2oo9 said in Ajutor OSM:

@AdYtzA05 Sunt mai multe lucruri luate in calcul dar cele mai importante sunt:

• Adversarul cu care joci ce experienta are...daca este incepator primesti mai putine puncte dar daca este peste 50 de meciuri punctele cresc...un meci contra Computerului iti aduce putine puncte
                                    • Scorul cu care castigi un meci...cu cat mai mare cu atat mai bine
                                    • Obiectivul echipei contra care joci un meci...daca este ob 1 primesti mai multe puncte insa contra unui ob 13 sau 16 mai putine
                                      -Cat de activ este managerul cu care joci...daca a fost logat in ziua meciului primesti mai multe puncte dar daca a fost logat ultima data cu cateva zile in urma primesti mai putine puncte
                                    • Daca meciul castigat te-a ajutat sa avansezi in clasament sau chiar pe locul 1 primesti un bonus in plus
                                    • AdYtzA05
                                      AdYtzA05 Romanian Users @NeverBackDown 2oo9 last edited by

@NeverBackDown-2oo9 multumesc frumos 😉

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • IovaCodrutLiv
                                        IovaCodrutLiv last edited by

Salut cu respect. Cănd va revenii sistemul de avatar, pentru că a trecut deja 30 ianuarie. Mulțumesc frumos.

SUNTEM ROMÂNI ŞI NE VOM APĂRĂ | PAMÂNTUL NEAMUL ŞI ISTORIA
                                        💙💛❤
                                        NIHIL SINE DEO

philips170 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • philips170
                                          philips170 Community Manager @IovaCodrutLiv last edited by

@IovaCodrutLiv

Nu stim inca, posibil saptamana asta care vine .

RO Community Manager

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • philips170
                                            philips170 Community Manager last edited by

In legatura cu avatarele :
                                            alt text

RO Community Manager

Claudiu C20 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 1 / 8
                                            • First post
                                              Last post