Ajutor OSM
-
Aveți nevoie de ajutor pentru a juca Online Soccer Manager? Aici trebuie să fiți!
-
Am intr-o liga pe contul principal si pana ieri a avut moderator un manager italian inactiv. Acesta a fost scos iar acum liga este fara moderator si inchisa. Este o eroare sau...?
-
@sg_gaz said in Ajutor OSM:
Am intrat intr-o liga pe contul principal si pana ieri a avut moderator un manager italian inactiv. Acesta a fost scos iar acum liga este fara moderator si inchisa. Este o eroare sau...?
-
@sg_gaz Nu cred ca este nici un bug...se prea poate sa dureze putin pana o sa fie pus un nou moderator in locul celui inactiv...incerca sa dai invitatii altor manageri sa vezi daca se pot alatura si poate asa o sa primesti si functia de moderator...stiu ca eu la fel am patit acum mai mult timp si primisem eu functia de moderator
-
@NeverBackDown-2oo9 said in Ajutor OSM:
@sg_gaz Nu cred ca este nici un bug...se prea poate sa dureze putin pana o sa fie pus un nou moderator in locul celui inactiv...incerca sa dai invitatii altor manageri sa vezi daca se pot alatura si poate asa o sa primesti si functia de moderator...stiu ca eu la fel am patit acum mai mult timp si primisem eu functia de moderator
Am incercat sa trimit invitatii de pe laptop si aplicatie...imi spune ca liga este protejata. Pe mine asta ma nemultumeste, am liga inchisa si nu pot trimite invitatii.
-
@sg_gaz Cel mai simplu fa raport si cere functia de moderator
-
O sa mai apara imbunatatiri ale forumurilor? gen moderatorul unui echipaj sa poata sterge topicuri de pe forumul echipajului.
-
@IoanMaties Nu cred că se va implementa așa ceva. Drepturile de moderator de echipaj nu îți mai dau acest drept. Forumurile nu cred că mai sunt corelate cu funcțiile în joc.
-
Salut sunt mai nou pe noua versiune de osm vad la ceas ca am o sectiune faza urmatoare.Care este ideea ca nu am ajuns sa ma prind>
-
@mariusoprea Este meciul urmator, nu faza urmatoare . Ceasul ala arata cat mai este pana la disputarea meciului urmator.
-
Cum pot sa ma conectez la un cont de nu la mai folosit?
-
Cum schimb și eu poza de profil, dacă e să fie?
-
@catalinhhh. Dai click pe avatar >>> profil >>>>> modifica
-
pe ce considerente se primesc punctele manager ?
-
@AdYtzA05 Sunt mai multe lucruri luate in calcul dar cele mai importante sunt:
- Adversarul cu care joci ce experienta are...daca este incepator primesti mai putine puncte dar daca este peste 50 de meciuri punctele cresc...un meci contra Computerului iti aduce putine puncte
- Scorul cu care castigi un meci...cu cat mai mare cu atat mai bine
- Obiectivul echipei contra care joci un meci...daca este ob 1 primesti mai multe puncte insa contra unui ob 13 sau 16 mai putine
- Cat de activ este managerul cu care joci...daca a fost logat in ziua meciului primesti mai multe puncte dar daca a fost logat ultima data cu cateva zile in urma primesti mai putine puncte
- Daca meciul castigat te-a ajutat sa avansezi in clasament sau chiar pe locul 1 primesti un bonus in plus
-
@NeverBackDown-2oo9 said in Ajutor OSM:
@AdYtzA05 Sunt mai multe lucruri luate in calcul dar cele mai importante sunt:
- Adversarul cu care joci ce experienta are...daca este incepator primesti mai putine puncte dar daca este peste 50 de meciuri punctele cresc...un meci contra Computerului iti aduce putine puncte
- Scorul cu care castigi un meci...cu cat mai mare cu atat mai bine
- Obiectivul echipei contra care joci un meci...daca este ob 1 primesti mai multe puncte insa contra unui ob 13 sau 16 mai putine
-Cat de activ este managerul cu care joci...daca a fost logat in ziua meciului primesti mai multe puncte dar daca a fost logat ultima data cu cateva zile in urma primesti mai putine puncte - Daca meciul castigat te-a ajutat sa avansezi in clasament sau chiar pe locul 1 primesti un bonus in plus
-
@NeverBackDown-2oo9 multumesc frumos
-
Salut cu respect. Cănd va revenii sistemul de avatar, pentru că a trecut deja 30 ianuarie. Mulțumesc frumos.
-
Nu stim inca, posibil saptamana asta care vine .
-
In legatura cu avatarele :