lig önerisi
-
Merhabalar.Oyuna Norveç 2.ligi ve Kıbrıs 2.ligi getirilse çok güzel olurdu diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler.
-
@Glasyalabolas Merhaba
önerilerizi Osm destek forumu yerine buraya taşıdık yeri OSM:Oyun hakkında kısmıdır.Bize ulaştığınız için teşekkürler.
-
@Glasyalabolas said in lig önerisi:
Merhabalar.Oyuna Norveç 2.ligi ve Kıbrıs 2.ligi getirilse çok güzel olurdu diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler.
Katılıyorum...Pokemon ligi vs. oluyorsa böyle liglerde olmalı...
-
eklenmesi gereken ligleri söyleyeyim: andorra 10 takım (2.ligle beraber tek lig şeklinde 8 takım = 18 de olabilir.) tahiti lig 1 10 takım ( andorradaki gibi de olabilir.)kosova (süperliga[12 takım] 1., 2., ve de 3.,lig ) kktc 1. ve 2. ligi (14'er takım) man adası (1. lig [14 takım] ve 2.lig [12 takım] kalaallit ligi (grönland) 8 takım cebelitarık 8 takım 2.ligse 14 takım(yine andorra ligi gibi olabilir.yani 22 takım afgan premier lig (8 takım) bangladeş premier lig (12 takım) ırak premier lig (20 takım) top liga (kırgızistan [10 takım]) kuzey kore futbol ligi (16 takım]) a division lig (nepal) 12 takım suriye 1. ligi (18 takım) tacik ligi (14 takım) yukarı liga (türkmenistan [10 takım] benin ligi (14 takım) fildişi sahilleri ligi (ligue 1[14 takım]) elite 1 (kamerun [18 takım]) thb şampiyonlar ligi (madagascar [24 takım]) senegal lig 1(16 takım) kuuya (zanzibar [12 takım]) nijerya (premier lig [20 takım]) tt pro lig (trinidad & tobago [10 takım]) cook adaları (round cup [8 takım])
İnşallah birşeyler anlamışsınızdır.
-
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/7215/oyuna-kesinlikle-gelmesi-gereken-ligler/11
Aynı öneri bu linkte devam etmektedir.