Yeni sezon başlangıcı
-
Herkese iyi oyunlar. Ben şirkette ki arkadaşlarımla beraber özel lig kurarak oyun oynamaktayız. Moderatör ayarlarından her zaman yeni sezon için ligi devam ettiriyorum. Yalnız yeni sezon başladığında bazı arkdaşlarımız bir kaç takımı alamıyor. Bunun sorunu nedir ne yapmamız gerekir?
-
Merhaba @Sir-Alexdesouza
Bir önceki liginizde bulunan arkadaşlarınız mı takımları alamıyor yoksa lige yeni katılacak olanlar mı?
-
@hustundel merhaba. Önce ki ligde bulunan arkadaşlarımız. Bu 3. Sezon ve 2. Sezonda da aynı sorunu yaşamıştık. Iphone kullacılarında böyle sorunlarla karşılaşıyoruz. Bir kaç arkadaşımız oyunu silip yükledikten sonra istediği takımı seçebildi. Her hangi bilgi verebiliyor musunuz?
-
Merhaba @Sir-Alexdesouza
Arkadaşlarının uygulaması güncel değilse bu sorunu yaşayabilirsiniz. Eğer telefondan uygulamayı silip tekrar yükleyince sorun giderildiyse bu sonuca varıyorum çünkü tekrar yüklenildiğinde en güncel OSM sürümü elde edilir... Bir sonraki sezonda da aynı sorunu yaşarsanız lütfen OSM'nin güncel olduğundan emin olunuz eğer OSM güncel ve sorun devam ediyorsa lütfen ekran görüntüleriyle birlikte yeni bir başlık açınız