• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Punctaj joc

RO Language: Suport
    2
    2
    86
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      sorinus21 Romanian Users last edited by

Nu mi se pare corect ca atunci când pierzi un meci cu un alt jucător sa ți se ia 600-700 de puncte iar când câștigi sa castigi doar 150-200 puncte. Ar trebui sa fie un punctaj legat de cât de puternica este echipa cu care joci. Asta mi se pare o mizerie îmi pare rău sa o spun. Va rog sa începeți sa va gândiți și sa lucrați la asta, altfel pa și la revedere.

P 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • P
        philips170 Community Manager @sorinus21 last edited by

@sorinus21 said in Punctaj joc:

Nu mi se pare corect ca atunci când pierzi un meci cu un alt jucător sa ți se ia 600-700 de puncte iar când câștigi sa castigi doar 150-200 puncte. Ar trebui sa fie un punctaj legat de cât de puternica este echipa cu care joci. Asta mi se pare o mizerie îmi pare rău sa o spun. Va rog sa începeți sa va gândiți și sa lucrați la asta, altfel pa și la revedere.

Nu are treaba cu valoarea echipei, punctele se obtin dupa experienta managerului, daca bati un manager cu experienta mai mare iei mai multe puncte, daca te bata un manager cu experienta mai mica iti ia mai multe puncte.

RO Community Manager

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • 1 / 1
        • First post
          Last post