Cereri - Actualizare puncte echipaj


 • Salutări tuturor!

  Am plăcerea să vă prezint noul sistem de puncte de echipaj!
  Aceste puncte sunt speciale și va trebui să aveți realizări excepționale pentru a la câștiga. Aceste puncte pot fi câștigate în diverse modalități.

  Puteți cere un nivel mai mare de puncte de echipaj după următorul model:

  Nume echipaj:
  Puncte echipaj solicitate:
  Motiv pentru solicitarea punctelor de echipaj:

  Voi păstra legătura cu juriul pentru a ne asigura că, atunci când este necesar, vor fi retrase și punctele negative de echipaj din punctajul echipajului tău!

   8 puncte – în urma câștigării unui sezon de CCL
   4 puncte – obținând locul 2 într-un sezon de CCL
   2 puncte – obținând locul 3 într-un sezon de CCL
   5 puncte – pentru fiecare an de existență a echipajului după primul an (deci nu se aplică după primul an)
   1-3 puncte – organizarea unui concurs cu întrebări sau a altui eveniment de valoare pentru (aproape) orice echipaj. Dacă dorești să organizezi un eveniment, trebuie mai întâi aprobat de către personalul OSM. Numărul de puncte pe care le poți câștiga organizând un eveniment va depinde de tipul de eveniment și de dimensiunea acestuia.

  Se pot și pierde puncte. În următorul caz vei pierde puncte de echipaj.

   5 puncte – orice suspendare pe care o primește un membru al echipajului într-un an, cu excepția primei suspendări. Când un membru al echipajului primește o suspendare pentru prima dată în cariera sa în echipajul său, nu vor fi retrase puncte de echipaj. Dacă ești suspendat pentru a doua oară, nu contează dacă această suspendare este pentru tine sau pentru un alt membru al echipajului, din momentul în care se aplică o a doua suspendare, vei pierde puncte de echipaj.
  Este posibil ca punctajul de echipaj să aibă valoare negativă.

  Vom începe numărătoarea de ACUM ÎNAINTE. Deci, dacă ați câștigat unul dintre ultimele trei sezoane de război, nu se va lua în calcul la punctaj.
  Important: Aveți voie să solicitați puncte de echipaj pentru fiecare sezon de când există echipajul vostru. Deci, dacă aveți un echipaj care există de doi ani, puteți solicita 5 puncte de echipaj.

  Rețineți: aceste reguli pot fi modificate în viitor. Dacă se va modifica ceva, se va anunța pe forumul echipajelor. Aceste anunțuri vor avea prioritate față de regulile enunțate mai sus: vă revine responsabilitatea de a fi în temă.

  Dacă vedeți probleme sau aveți întrebări, vă rog să-mi trimiteți un mesaj personal.

  Distracție plăcută cu noul sistem!

  By Koko !

 • Community Manager

  Pentru cererile de actualizare puncte echipaj, se poate posta din nou aici, urmând modelul de mai sus.

Log in to reply
 

Looks like your connection to OSM Forum was lost, please wait while we try to reconnect.