OSM Taktikleri
-
Acil 5 3 2 yada 5 3 1 1 kontra çıkmak için değerler lazım kaç kaç çıkıyorsunuz değerleri?
-
BOTLARI DEPLASMANDA YENMEK İÇİN TAKTİK VERECEK ARKADAŞLAR VARMI ACABA? 4-5-1 VEYA 3-3-2-2 OYNUYOR BOTLAR VE YENMEKTE EPEY ZORLANIYORUM ARADA BERABERE KALDIĞIM OLDU HATTA YENİLDİĞİM BİLE OLDU CİDDİYE ALMADIĞIM İÇİN , TAKTİKLERİNİZİ BEKLİYORUM..
-
Merhaba osmde bir maçım var ve 4-5-1 taktiği ile çıkıyorum takımımda 6 orta saha var 5'ini ilk 11'e geriye kalan 1 tanesini ise yedeğe koydum ama 1 yedek boş kaldı sizce burayı boş mu bırakmalıyım yoksa fazladan bir forvet oyuncum var onu mu koyayım teşekkürler
-
4-4-2 A için taktikleri nasıl olmalı ?
-
@mechanical-engineer-1994 Dayı botlara karşı felsefen her zaman en iyi savunma hucüm yapmaktır.4-3-3 yapıyorsun kanatları kullanıyorsun.%75 ofansif strateji / %65 baskı / %65 topa sahip olma.BAM BAM BAM LA OYNAYACAN
-
@eyüp-qwe selam,
maç esnasındaki oyuncu değişikliklerinde, yedekte 1. sırada olan oyuncunuz oyuna girmektedir. yedek 2. sıra boş kalabilir
-
Beyler 343B ye karşı ne oynamalıyım? Kadro değerleri birbirine eşit çok kritik bir maç yardım eder misiniz?
-
@ripkobe_1 ne yalan söyleyeyim hocam ben 343b uyguluyorum ve 433b çoğunlukla beni yeniyor
-
@ripkobe_1 çoğunluğu alan yapıyor kanatlar diyor tabi paslı diyenlerde var ofsaytı kapalı yapıyorlar benim daha karşıma hiç 343 uygulayan çıkmadı o yüzden hiç kullanmadım ama bunu uygulayan rakiplerim çoğunlukla yeniyor beni ama benimde yendiğim oluyor
-
Merhabalar
Uzun bir aradan sonra oyuna tekrar başlamıştım ve biraz unutmuşum oyunu bana bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.1)Hala sizden güçlü veya denk bir takıma karşı 4-5-1 ve 4-2-3-1 oynanıyormu ?
2)Maçım var Rakibim ve benim aramda 30-40M değer farkı var rakip 3-4-3 B ve 1 maçta karşısına 4-5-1 geldiğinde 4-2-3-1 oynamış buna karşı nasıl oynamalıyım ?
Teşekkürler
-
Peki 1 soruma verebileceğiniz genelde galibiyetlik bir taktik varmı ? Birde 2 sorumada yardım edebilirseniz sevinirim
Teşekkürler
-
@pjane07 öncelikle size bişey demek istiyorum osmde fazladan hesap yasaktır sadece foruma girmek içinde olsa bunda bütün slotlarınız boş şimdi ana hesabınıza şifre almak için tr.support@onlinesoccermanager.com a mail atın böylelikle yan hesaba gerek kalmaz
Şimdi sorunuza dönelim hocam ben karşı taktikçiyim tek taktik gitmem ve ben eskiden tek taktikçiydim ve 433e karşı 343le yenilirim çoğunlukla ama yendiğinde oldu sizin ilk iletinizin bir üstünde benim iletim var orada ayrıntılarını yazdım
-
Haklısınız aslında bu hesabı daha fazla kullanmayacağım hatta kapatabiliyorsam kapatıcam yanıtlar için teşekkür ederim.
-
Selamlar
4-4-2 a paslı oyuna karşı nasıl bir taktik uygulayabilirim
Rakip benle overall olarak denk sayılır kadro değeri farklı 53M ne yapabilirim buna karşı maç tarafsız sahada -
@pjane07 hocam profile gidin düzenleye girin en altta hesabı devre dışı bırak diyin hesap kapatılır
@StarcrescenT 451 kgv alan ofs. Kapalı oynuyabilirsiniz 70-50-70 defans ve hücum yerinde olucak ortasaha hücuma yardım edecek ben 442 için bunu uyguluyorum çoğunlukla kazanıyorum
-
4 2 4 deniyorum
-
433b kanatları kullan taktiğine karşı ne oynamalıyım. Kadrolarımız neredeyse eşit o hiç kaybetmedi ben 1M 1B aldım acil yardım pls