• Szeretném ha megtudhatnám e jelenségnek az okát!

  • Ha a játék "saját" parancsikonját használom bejelentkezésre, a következő "hibával" találom magam szemben(képpel illusztrálva):

  0_1486224147189_Bejelentkezés.jpg

  Sajnos innen nem tudok tenni semmit!
  E jelenséget két napja (csütörtök) kezdtem el tapasztalni, és teljesen mindegy milyen időszakban szeretnék bejelentkezni, azóta is ezt tapasztalom.

  • Amennyiben a Google.hu oldalról kezdeményezem a bejelentkezést, akkor következő oldalt látom (képpel illusztrálva) és innen már be tudok jelentkezni:

  0_1486224219759_Bejelentkezés_2.jpg

  Ezen túlmenően érdekesség még a képeken bekeretezett rész is!
  Piros keretes a saját parancsikonról történő, zöld keretes a Google.hu oldalról történő bejelentkezéskor látható!

  Előre is köszönöm választ!


 • @Joe_fater

  Tájékoztatásul jelzem kb. fél éve már a Google Chrome böngészőt használom, és a jelzett időpontig nem volt semmi gondom a játék "saját" parancsikonjáról történő bejelentkezéssel.

 • Hungarian Users

  @Joe_fater
  A webcím előtti "https" jelzi a biztonságos kapcsolatot a bejelentkezéshez egy weboldalon, a legtöbb oldal már ilyet használ.
  Cseréld le az asztali parancsikont, mert az még a régi címet tartalmazza: a második képen lévő weboldalra menj el, majd a jobb felső sarokban a Chrome beállításra kattintva a "További eszközök" "Hozzáadás az asztalhoz" menüpontban létrehozol egy új parancsikont az asztalon, ami már a helyes weboldalt tölti be.


 • @Gipsz-Béla

  Köszönöm a segítséget!