Navigation

• Login
    • Search

Hesap şifremi bilmiyorum!!!!!

Destek
    3
    7
    21866
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      gogo3333333 Turkish Users last edited by

merhabalar osm manager adımı ve gmaili biliyorum fakat şifreyi bilmiyorum şifreyi unuttum diyorum manager adı veya mail adresi soruyor yazıyorum maile hiç bir ileti gelmiyor mağdur durumdayım kaç gündür giremiyorum yardım acil !!!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G

acil yardım istiyorum admin zor durumdayım acil hesabıma girmem lazım

• mrtgll33
          mrtgll33 last edited by

Merhaba @gogo3333333 Konuyu Destek Bölümüne açmanız gerekmektedir, taşıyorum.

Mailiniz de SPAM bölümü ve Tüm Postaları kontrol ettiniz mi ? OSM hesabınızda kullandığınız mail adresiniz doğru mudur ?

• G

hocam bu hesap değil benim ana hesabım farklı bunu öylesine açtım ana hesabımın manager adı ilyasyenipinar mesela şifremi unuttum diyorum manager adını yazıyorum maile hiçbirşey gelmiyor ben bunu telefondan ilk google hesabım ile açmıştım

mrtgll33 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • mrtgll33
              mrtgll33 @gogo3333333 last edited by mrtgll33

@gogo3333333 OSM de birden fazla hesap kullanımı yasaktır. Google hesabınız mailiniz kayıtlıysa sisteme e postanız düşmelidir. Kayıtlı değilse bize mail atınız.

• G

hocam zaten bu gogo3333333 hesabı kullanmıyorum sadece forum yazabilmek için açtım diğeri olan ana hesabıma giriş yapamıyorum manager adım : ilyasyenipinar tr.support@onlinesoccermanager.com bu adrese çok mail attım bir kere bile dönülmedi başka mail adresi var mı kaç gündür giremiyorum zor durumdayım...

BABAYİĞİD aslantepe 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • BABAYİĞİD aslantepe
                  BABAYİĞİD aslantepe @gogo3333333 last edited by

Merhaba; @gogo3333333 Eğer şifrenizi bilmiyor ve bize mail atıyorsanız yeni hesap açmadan mailin cevaplanmasını beklemelisiniz.Sistemde başka hesabınız göründüğü için yardımcı olamıyoruz.

• 1 / 1
                  • First post
                    Last post