• Hungarian Users

  Scott ! Tudható hogy mi alapján számolják ki a bajnokság befejeztével járó bonuscoinsokat?Nem találtam topicot hozzá,ezért nyitottam ezt.Felháborítónak tartom ,hogy egy sikeresen megvívott bajnokság (cél elérése) után alamizsnát adnak az üzemeltetők.Ez először a párbaj ligánál szúrt szemet,ahol a 9. célú csapattal 6. lettem s a jutalom (?) 11 coins.TIZENEGY !!! A most befejezett egyesületi ligánál 4. célú csapattal 3. hely és kupagyőzelem.A díja (?) 22 coins.Ez azért már feszeget némi határt a lehúzások terén.

 • Community Manager

  Mindenki annyit költ a ligára, amennyit akar, szóval nem értem a lehúzás dolgot. Korábban a szerzett menedzserpontjaid NÉGY százalékát kaptad meg érmék formájában, de azóta ez változott és nem közölték velünk az új számot... Szerintem egyébként egy egyszerű matematikai művelettel kiszámolható.
  Ez egyébként változhat is, mert hogy ha például lezárod a ligád vagy kikapcsolod az igazolásokat akkor ennél sokkal kevesebbet kapsz. A párbaj is zárt, az egyesületi liga is, ezért kaptatok csak ennyit.

 • Hungarian Users

  @scottibrahim Én nem a költés miatt problémáztam-egyértelmű,hogy addig nyújtózkodsz amíg a takaród ér.Nyilván azért változott,mert a 4 % esetén a 22 coins 140 coinsra változna.Viszont a kikapcsolt opciók ezek szerint lehúzzák a jutalmat.O.K. Na de ennyire??? Az egyszerű matekművelet akkor egyszerű,ha tudjuk a művelet összetevőit.pl. a managerpont 4 %-a korábban...ezt most nem tudjuk.,így nem egyszerű matekművelet,hanem megoldhatatlan feladat.

 • Community Manager

  Elosztod a kapott érmék számát a szerzett menedzserponttal, az eredményt pedig megszorzod százzal... és már meg is kaptad a keresett százalékot. Elsőre nyilván egy furcsának tűnő számot kapsz, de három-négy liga után már képes leszel megsaccolni, hogy szezon végén mennyire számíts.

 • Hungarian Users

  @scottibrahim mi vaaaan ? milyen kapott érmék számát osztok el? ezt már teljesen nem értem ! a szezon végén kaptam 22 coinst-az mp 4013 volt----szerinted a 22 osztva 4013-al s szorozva 100-al? tudod mennyi lesz? pontosan 0.548218------csak azt nem tudom,ezt minek csináltamés mit mutat ! ...

 • Community Manager

  Ez így azt jelenti, hogy zárt ligában a szerzett menedzserpontok 0,55 százalékát kapod meg érmék formájában a szezon végén...

 • Hungarian Users

  @scottibrahim az aztán már döfi !! de ezt az előbb is leírhattad volna,mert így érthetőbb..:)....viszont továbbra is fenntartom hogy nagyon-nagyon soványka ! Tulajdonképpen egy managerek nélküli ligában megnyered a bajnokságot és a kupát több jutalmat kapsz,mintha végigküzdesz 14-15 manager ellen egy bajnokságot sikeresen.Ez reális? Nem fordítva kellene lennie? az lenne a logikus és ésszerű

 • Community Manager

  Félreértettél, én egy szóval sem mondtam, hogy mindig ez az szám a mérvadó, csupán az általad megadott értékek alapján számoltam százalékot...
  Nem értem a példát. Ha menedzserek nélkül végigjátszod a szezont, akkor egészen biztosan kevesebb menedzserpontot szerzel annál, mint aki 14-15 menedzserrel húzott le egy bajnokságot. Ha lezárod a ligát (mert máshogy nem nagyon lehet egyedül játszani), akkor pedig ez főleg igaz, mert az ilyen esetekben még kevesebb jutalom jár szezon végén.

 • Hungarian Users

  @scottibrahim Hát nem tudom..legutóbb 1-3 forduló alatt lelépett az összes manager rajtam kívül (3)! Így egyedül kínlódtam végig a szezont,persze mindent besöpörve.S akkor olyan 70 körüli bonuscoinst kaptam.S most ezért furcsállom azt,hogy telt házas bajnokságban,mégha zárt is,11 és 22 volt a bonus.Ez azért valahogy nincs rendjén.

 • Community Manager

  Igen, elég keményen "büntetnek" azért, ha például lezárod a ligát.

 • Hungarian Users

  @scottibrahim ha gondolod-csukhatod..kiveséztük !