Oyun Gelişimi
-
Oyuna başladığım zaman OSM benim gözümde 5 yıldızlık bir oyundu. Fakat ligimdeki online menajer sayısının çok az olması, sezon sonunda her şeyin sıfırlanıyor olması, transferlerin büyük çoğunluğunun bilgisayar tarafından gerçekleştirilmesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Lig bitiminde şampiyonlar liginde avrupa liginde ön elemelerde falan mücadele etsek oyuna harcadığımız zaman bir nebze anlam kazanır ama şuan bu hâli ile OSM benim için atari oyunundan farksız. Oyuna belli bir süre (örn:5gün) girmeyen menajerler kulüpten kovulsa yerine hemen yeni menajerler gelse lig daha çekişmeli olabilir. Bilmiyorum oyunda geliştirilmesi gereken çok fazla şey var ama bunlar oyuna eklenir mi muamma.
-
@ingilimingilikokikikokiki said in Oyun Gelişimi:
Oyuna başladığım zaman OSM benim gözümde 5 yıldızlık bir oyundu. Fakat ligimdeki online menajer sayısının çok az olması, sezon sonunda her şeyin sıfırlanıyor olması, transferlerin büyük çoğunluğunun bilgisayar tarafından gerçekleştirilmesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Lig bitiminde şampiyonlar liginde avrupa liginde ön elemelerde falan mücadele etsek oyuna harcadığımız zaman bir nebze anlam kazanır ama şuan bu hâli ile OSM benim için atari oyunundan farksız. Oyuna belli bir süre (örn:5gün) girmeyen menajerler kulüpten kovulsa yerine hemen yeni menajerler gelse lig daha çekişmeli olabilir. Bilmiyorum oyunda geliştirilmesi gereken çok fazla şey var ama bunlar oyuna eklenir mi muamma.
Merhaba @ingilimingilikokikikokiki Liginizi kendiniz kurarak 3 gün oyuna girmeyen menajerleri liginizden çıkarabilirsiniz. Onun dışında lig sonunda Şampiyonlar Ligi veya Avrupa liginde ilerlemek imkansızdır çünkü OSM tek sezonluk bir oyundur, ayrıca Şampiyonlar Ligi ve Avrupa ligi oynamak isterseniz bu özel ligler mevcuttur ve her sene güncellenir, buradan oynabilirsiniz.
Liginizin dolu ve online olunması size bağlıdır, kurduğunuz lig ve davet attığınız menajerleri iyi seçerseniz bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.
Transfer listesinde ki oyuncuları pc almak zorundadır zaten, sadece liginizde menajerler transfer yapmış olsa ilerleyiş olmaz. Başka liglerden menajerler ise sizden oyuncu alamaz, ki alırsa da sistem olarak çok anlamsız bir durum oluşur. Aynı ligleri aynı oyuncuları kullanan milyon menajer var.
İyi oyunlar diliyorum :handshake_tone3: