Mérfölkő hiba
-
Nem kapom meg a coin-kat miután teljesitek egy mérföldkövet!
-
Melyik mérföldkövet?
-
@scottibrahim
a kupa bemutatkozás sikeresen megcsináltam es amikor akartam begyujteni az ermeket azt irta ki hogy hoppa! most akkor mar nem tudom soha megcsinälni ezt vagy kell värnom meg egy szezont? mert az nagyon gaz vagy? -
Hasonló problémához kérek én is segítséget. Kiírta a program, hogy elértem a Tapasztalt (20 érme), az Elismerés (30 érme) és az Aranycipő (100 érme) mérföldköveket, aztán jött a "Hoppá ..." üzenet és az érméket nem kaptam meg. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Ma jelentem a többit is, de holnapnál előbb nem nagyon valószínű, hogy választ kapunk....
-
Sziasztok!
Én se kapom meg a "Szemtől szemben (A Király)
Játssz 1000 mérkőzést más menedzserek ellen" mérföldkő utáni jutalmat, pedig 1002-nél tartok. -
-
Köszönöm mindenkinek, aki jelentette a problémát, aggodalomra természetesen semmi ok, a hiba javítva lesz, az érmék pedig nem vesznek el. Egyelőre a türelmeteket kérem, mert nem világos, hogy pontosan mikor készül el a javítás... de ha meglesz, akkor az mindenkinél megoldja a kialakult szituációt, ezért a továbbiakban felesleges egyesével jelenteni. Olyan sokan vagytok, hogy már nehéz követni és csak elkeverednének a nevek...
-
Most olvastam, hogy sikerült kijavítani a hibát... Valaki megerősítené ezt? Mindenki be tudta gyűjteni az érméket?
-
Üdv!
Nem hiszem, hogy kijavították a hibát. Én még mindig nem tudom felvenni a coin-kat a profi kereskedő teljesítéséért!
Klausz
-
Igen, közben kiderült, hogy vannak, akik még mindig ezzel bajlódnak...
-
Ezt folytassuk itt.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/10641/hiányzó-mérföldkövek