• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Başarım hataları

Destek
    4
    4
    632
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      Shut Up Zed QQ Turkish Users last edited by

Bir kaç yerde okudum desteğe yazın demişler burayı bulabildim umarım doğrudur. Kupayı 3 kez kazan başarımını tamamladım ve 100 coinimi alamadım ilk sezonum Chelsea ile 4.sırada bitmesine rağmen hiçbir ilerleme kaydetmedi ve ödülümü alamadım. Ne hedefini tamamla ne de ilk sezonunu bitir ödülünü alamadım toplamda 150 coinsim gelmeliydi ama gelmedi lütfen yardım ediniz. Teşekkürler.

GS_METECAN 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • GS_METECAN
        GS_METECAN @Shut Up Zed QQ last edited by

@Shut-Up-Zed-QQ "Bilinen/Çözümü beklenen hatalar" başlığında yetkili arkadaş gerekli açıklamada bulunmuş.Bu durumda beklemek ve sabırlı olmak gerekir.İyi oyunlar.

Ekip: SEVDAMIZ FUTBOL ( SFK )

"Ne olursan ol; yine gel." (Hz.Mevlana)

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Y
          yulmumu Turkish Users last edited by

bazı başarımlarda ödülleri alamıyorum tıklıyorum fakat hata veriyor iletişime geçilmesini istiyor yardımcı olursanız sevinirim

• M
            mrtgll33 last edited by

Merhaba hata araştırılıyor

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/307/bilinen-çözümü-beklenen-hatalar/8

Başarılar ödülündeki hatalar

Başarılar bölümü ile toplanamayan ödüllerle alakalı bu sorunu araştırıyoruz!

Bir başarıyı tamamladığınızı takip edebiliyoruz, bu nedenle size yardımcı olabilmemiz biraz zaman alacağı için endişelenmeyin!

Sorununuz birkaç hafta içinde giderilmezse, lütfen tekrar raporlayın. Düzeltmek için mümkün olan zamanı en aza indirgemeye çalışacağız!

• 1 / 1
            • First post
              Last post